Днеска се зачудих, че на мрежовата ми карта показва packets, а на някои съм видял bytes. Но никъде не намерих настройка и май е до драйвер, но не съм сигурен за това реших да питам, дали някой знае нещо по този въпрос, че някак си ми човърка това.
Днеска се зачудих, че на мрежовата ми карта показва packets, а на някои съм видял bytes. Но никъде не намерих настройка и май е до драйвер, но не съм сигурен за това реших да питам, дали някой знае нещо по този въпрос, че някак си ми човърка това.
Не мисля, че можеш. Такъв ти е драйвера без да съм 100% сигурен.
преобладаващото мнение е, че зависи от драйвера, но аз като че ли мисля, че е от различните SP (без да съм сигурен и подчертавам - никога не съм обръщал специално внимание)
иначе има как да видиш колко са, макар не и от самата карта -
task manager -> networking -> view -> select columns -> чекваш bytes received/bytes sent
Интересна темичка... не би трябвало да е от Уиндоса, а от драйверите, защото на служебното РС status-а на вградената лан карта (VIA Rhine II) е във байтове, а на wireless-a и bluetooth-а статуса е във пакети. Съшият уиндоус на външна Realtek платка показва пакети.