не е от това нещо, няма нищо общо с него.
Казах ти дай името на дивайса да ти намеря драйвер ама кой да чуе.
Преглед за печат
не е от това нещо, няма нищо общо с него.
Казах ти дай името на дивайса да ти намеря драйвер ама кой да чуе.
32 a блутота устроиството неще драивери аи нали уш автоматично
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1299138069[/time]_________________________________________________
купих един лаптоп гатеваи 2000 соло 9100 ако някои знае дави ехубав и дали става за разглеждане на снимки
:help Здравейте, Преди да споделя проблема си с вас и да помоля за помощ, искам да ви кажа,че познанията ми в областите COMPUTER HARDWARE и SOFTWARE, са доста оскъдни и затова се извинявам предварително, ако на някого този проблем се стори смешен. Та, въпроса ми е следния - Имам лаптоп IBM, модел R51, с процесор PENTIUM M 1,5 GHz, видеокартата ми е ( ако не греша ) ATY MOBILITY RADEON 7500, операционна система WINDOWS 7 и когато си пусна да играя шах - CHESS TITANS - ми изписва съобщение, че поради това, че липсва драйвър на видеокартата не може да включи хардуерното ускорение, в резултат на което нямам 3D графика и играта е много бавна - как да си изтегля драйвър и да си реша проблема - предварително благодаря! :)
caessar за седмицата мисля, че няма дравйвер за 7500 но можеш да провериш дали няма за windows vista. Двете операицонни системи са доста съвместими от към драйвери. А ако искаш съвет, върни се на windows xp и не си мъчи машината и себе си с тежки операционни системи.
Благодаря за съвета, но за съжаление CHESS TITANS работи само с WINDOWS 7 и VISTA, а VISTA е още по- тежък от 7. Какъв е твоят съвет в този случай?Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Честно казано ми е трудно да ти дам съвет. Я провери при хубостниците от omegadrivers.net дали няма за седмица тяхни драйвери.
Цезаре потърси из глобалната мрежа нещо от рода на wddm 1.1 или нещо такова беше, не помня в момента какъв беше точно драйвера. Помня само, че беше на майкрософт леко тунингован от някакъв пич - с него успях да подкарам ати 7000 на уин7
Благодаря и на двама ви, ще пробвам и двете прдложения и ще постна тук какъв е резултата! :)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1301232343[/time]_________________________________________________
Като ви казах, че съм доста на Вие с компютрите не ви излъгах, та сега ето го и следващия въпрос - изтеглих и двата драйвъра, но няма промяна - съобщението, което компютъра ми изписва преди началото на играта е същото - ХАРДУЕРНОТО УСКОРЕНИЕ ИЛИ НЕ СЕ ПОДДЪРЖА, ИЛИ Е ЗАБРАНЕНО. МОЛЯ, ИНСТАЛИРАЙТЕ НАЙ-НОВИЯ ДРАЙВЪР ЗА ВИДЕОКАРТАТА И ВКЛЮЧЕТЕ ХАРДУЕРНОТО УСКОРЕНИЕ - какво трябва да направя?Цитат:
Първоначално публикувано от caessar
пробва ли от Options да намалиш графиката до най-ниското ниво?
опитах се да намеря изискванията на играта, но понеже е част от самия windows, то никъде не са обявени изрично.
при мен на 7 х64 ultimаte, home prem x86 с intel и на home prem с via chrome работи, а особено chrome-ът е доста по-слаб от 7500. и според мен имаш проблем с драйвер.
намерих ти това:
за 64 бита: http://driverscollection.com/?H=Radeon%207000&By=ATI
за 32 бита: http://driverscollection.com/?H=Rade...SS=Windows%207
Благодаря ти, че си се потрудил, свалих и предложения от тебе драйвър,който е по-нова версия на вече свалените от мен, но - за съжаление - проблема продължава...какво представлява това хардуерно ускорение и какво означава, че играта се изпълнява в режим на софтуерно рендиране - не разбирам нищо и - ако е възможно - ми го обяснете като на кретен, моля ви! Трябва ли изрично да активирам драйвърите, след като съм ги свалил, или те автоматично си запчват да действат?Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
след сваляне трябва да се инсталират
т.е. стартираш ги с двоен клик, те се инсталират, рестартираш после за по-сигурно и тогава гледаме какво става
Е, да, извърших процедурата по инсталирането, рестартирах - никаква промяна, изписва ми мсе същите работи...Цитат:
Е, явно ви се изчерпаха идеите, благодаря сърдечно за опитите да ми помогнете, за съжаление - безрезултатно... ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ! :)
ами то не са възможни безкраен брой идеи, така че... ;)
а и от разстояние е по-трудно да се действа. друго си е да седне човек пред машината, някак си да влезе в настроението й... :)
Да, така е, но аз - за съжаление - не разбирам езика на машината ... Не ме разбирай погрешно - не съм проявил язвителност, просто изразих искрена благодарност към всички!Цитат: