Като съм в нета от време на време ми рестартирва браузъра и ми пише 4е се е налаголо поради това , 4е има краш и иформацията била изпратена.Не е тайна 4е не съм запознат и бихте ли ми помогнали как да се справя?//
Преглед за печат
Като съм в нета от време на време ми рестартирва браузъра и ми пише 4е се е налаголо поради това , 4е има краш и иформацията била изпратена.Не е тайна 4е не съм запознат и бихте ли ми помогнали как да се справя?//
браузъра = Internet Explorer или Mozilla Firefox или Opera или Нещо друго?
Операционната система = Windows 98, Windows XP, Windows Visa, Linux, MacOsX или Нещо друго?
Не е тайна, че гледам на боб и леща, но все пак другите, дето имат сигурно мерак да ти помогнат, нямат моите свръхумения да разгадават неразгадаемото. :-memnon
Интересно защо си задаваш сам въпроси на които така и не отговаряш. Искаш да изглеждаш на интересен ли?Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Мисля че Явор Колев ти е бъркал в РСто :))
Все пак Black Adder те попита нещо. Отговори му, за да се опитаме да ти помогнем, а не се яж с него.
Не само той, който и да е, за да ти помогне поне това трябва да знае.
И въпроса ти какъв е?
Защо браузъра ми се крашва или защо изпраща рипорти?
И кога от "време на време" се крашва? Направи усилие да забележиш кога точно и напиши. Шансовете да разгадаем гатанката ще се увеличат неимоверно.
Да, много съм интересен, да се опитвам да помагам, след като си дал данни като за ходжата от Исперих.Цитат:
Първоначално публикувано от gogocuk
От сега нататък, да ми изсъхне опашката, ако напиша нещо в тема, зададена от теб. :095:
Че никой не те кара да вземеш отношение.Стила който го подържаш е смешен и детински или по скоро -БАЛКАНСКИ..Явно има неща които ги разбираш но искаш някак си да се изфукаш или другите някак си да ти се молят. Но не забравяй, че форума е за това , че да си обменяме мнения и предложение.А доколкото до мене аз още в началото казах , че не съм спец. Да си жив и здрав но със сигурност ще се намерят разбрани и можещи които ще искат да помогнат някак си? :2guns:Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Защо браузъра ми се крашва и какъв е начина за да го избегна??Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
gogocuk, хубаво ще е да не се правиш на ощипана монахиня и да разсъждаваш малко повече
въпросите на black adder, макар и зададени в типичен за него user un-friendly начин, са 100% резонни. би ли легнал пред хирург само с фразата "боли ме корема, режи"? докато не зададеш въпроса си, придружен с наобходимата за разрешаването му съпътстваща информация, всичко, което ще получиш, (при това заслужено) ще са само закачки и подигравки (плюс раздразнение, намаляващо шанса някой да ти отговори по същество)
провери си компа с антивирусна програма с актуализирани дефиниции и също с това http://www.malwarebytes.org/
ако не се оправи смени си браузъра: opera, firefox.......
Аз в тази тема, ако нямаме друга информация не мисля да пиша повече.
FearMe ти написа.
Кога ти се крашва браузъра, при определени страници или винаги, когато се опиташ да отвориш която и да е страница?
По друг начин казано, проблема е или в браузъра или в страницата.
Ако го прави на определени страници, които очакваме да ни посочиш, ще тестваме и ние. С нашите браузъри. Ако крашват и нашите, значи нямаш проблем, проблем има сайта.
Ако при нас всичко е наред, търсим проблема в браузъра ти.
Който и до момента не знаем кой е.
Достатъчно ясни ли са въпросите, които ни интересуват, за да се опитаме да ти помогнем?