Като съм в нета от време на време ми рестартирва браузъра и ми пише 4е се е налаголо поради това , 4е има краш и иформацията била изпратена.Не е тайна 4е не съм запознат и бихте ли ми помогнали как да се справя?//
Като съм в нета от време на време ми рестартирва браузъра и ми пише 4е се е налаголо поради това , 4е има краш и иформацията била изпратена.Не е тайна 4е не съм запознат и бихте ли ми помогнали как да се справя?//
браузъра = Internet Explorer или Mozilla Firefox или Opera или Нещо друго?
Операционната система = Windows 98, Windows XP, Windows Visa, Linux, MacOsX или Нещо друго?
Не е тайна, че гледам на боб и леща, но все пак другите, дето имат сигурно мерак да ти помогнат, нямат моите свръхумения да разгадават неразгадаемото.
Интересно защо си задаваш сам въпроси на които така и не отговаряш. Искаш да изглеждаш на интересен ли?Първоначално публикувано от Black Adder
Все пак Black Adder те попита нещо. Отговори му, за да се опитаме да ти помогнем, а не се яж с него.
Не само той, който и да е, за да ти помогне поне това трябва да знае.
И въпроса ти какъв е?
Защо браузъра ми се крашва или защо изпраща рипорти?
И кога от "време на време" се крашва? Направи усилие да забележиш кога точно и напиши. Шансовете да разгадаем гатанката ще се увеличат неимоверно.
Да, много съм интересен, да се опитвам да помагам, след като си дал данни като за ходжата от Исперих.Първоначално публикувано от gogocuk
От сега нататък, да ми изсъхне опашката, ако напиша нещо в тема, зададена от теб.
Че никой не те кара да вземеш отношение.Стила който го подържаш е смешен и детински или по скоро -БАЛКАНСКИ..Явно има неща които ги разбираш но искаш някак си да се изфукаш или другите някак си да ти се молят. Но не забравяй, че форума е за това , че да си обменяме мнения и предложение.А доколкото до мене аз още в началото казах , че не съм спец. Да си жив и здрав но със сигурност ще се намерят разбрани и можещи които ще искат да помогнат някак си?Първоначално публикувано от Black Adder
Защо браузъра ми се крашва и какъв е начина за да го избегна??Първоначално публикувано от Malone
gogocuk, хубаво ще е да не се правиш на ощипана монахиня и да разсъждаваш малко повече
въпросите на black adder, макар и зададени в типичен за него user un-friendly начин, са 100% резонни. би ли легнал пред хирург само с фразата "боли ме корема, режи"? докато не зададеш въпроса си, придружен с наобходимата за разрешаването му съпътстваща информация, всичко, което ще получиш, (при това заслужено) ще са само закачки и подигравки (плюс раздразнение, намаляващо шанса някой да ти отговори по същество)
провери си компа с антивирусна програма с актуализирани дефиниции и също с това http://www.malwarebytes.org/
ако не се оправи смени си браузъра: opera, firefox.......
Аз в тази тема, ако нямаме друга информация не мисля да пиша повече.
FearMe ти написа.
Кога ти се крашва браузъра, при определени страници или винаги, когато се опиташ да отвориш която и да е страница?
По друг начин казано, проблема е или в браузъра или в страницата.
Ако го прави на определени страници, които очакваме да ни посочиш, ще тестваме и ние. С нашите браузъри. Ако крашват и нашите, значи нямаш проблем, проблем има сайта.
Ако при нас всичко е наред, търсим проблема в браузъра ти.
Който и до момента не знаем кой е.
Достатъчно ясни ли са въпросите, които ни интересуват, за да се опитаме да ти помогнем?