http://fearme.hit.bg/Cyr95NT.exe
Преглед за печат
На служебния комп махнах флекса, на домашния го оставих. Не виждам някакава коренна разлика. Единствено клавишните комбинации за смяна на езика малко ме затрудниха докато свикна, другото си е по старому. FearMe благодаря за програмката, не е лоша, но за човек който ползва фонетика, аз карам на стандартната.
Е като карраш на стандартната, обясни защо си качвал изобщо FlexType? Програма доказано вредна точно поради факта, че дублира вградените функции за кирилизация на системата?
Каква е причината, да не избереш от Regional Settings - Bulgarian, а да оставиш всичко на English, пък след това да платиш 45$ (май толкоз беше последната цена) за програма, дето не само ти се намърдва където не трябва, ами и шрифтовете слага както тя решава?
И ми е чудно, каква разлика очакваш, с Flex-a да е по-кирилизирана програмата ли, що ли?
Когато навремето си купувах първия компютър имах само теоритични познания от приблизително 80-те години, инсталацията и програмното осигуряване ми бяха правени от друг. Та той ми препоръча флекса и от тогава продължих да го ползвам по навик, още по-вече, че ми беше казано че участва при декодирането на субтитрите.Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder