-
проблем с виста
помогнете моляви! Когато пусна IE или се опитам да отворя .doc ми дава грешка и ми исписва че data execution prevention го спира а няма никаква причина! Преди няколко дена исках да пусна една програма, но точно тази защита ми я спираше и аз се опитах да я спра по-няколко начина и през cmd, но не се получи и сега вижте какви проблеми ми прави :( аз съм с виста ултимейт 64бит
-
Re:проблем с виста
Добре си с виста, но ди още малко инфо за да може да ти се помогне.
-
Как да изключим Data Execution Prevention
Което не препоръчвам, защото това е полезна услуга. Вероятно съобщението се дължи на това, че OS се чувства застрашена от изпълнението на зловреден код. Антивирусната ти работи ли? И коя е тя, обновена ли е?
Не знам, във VISTA има ли такъв прозорец с настройки някъде?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...n_controls.png
-
при мен се получи същия проблем, когато инсталирах .NET Framework 3.5 - нормалната 32битова версия (която между другото е използванат по дефолт и в 32, и в 64-битовите висти) просто отказваше да се зарежда
имаш 2 възможности, независимо дали причината е същата или не:
1. използваш 64-битовата версия на IE, намираща се в Program Files\Internet Explorer (а не в Program Files (x86)\Internet Explorer). само че да знаеш, че Flash PlugIn-ът не може да се сложи на 64-битов браузър
2. ползваш друг браузър (firefox, opera......)
P.S. виждам, че по-горе е даден линк със съвет за изключването на DEP. то не че не може да се изключи или да се зададат изключения и в самия windows, но да не забравяме, че има тук-таме програми, които пък държат на включен DEP, така че товами се струва малко радикална мярка....
-
със нод32 4.0.*** съм обновена е да ! има го този прозорец и от там се бях пробвал да го исключа ама нищо не ставаше незнам защо.
FearMe прав си с другия IE става, мен не ми е проблема толкова в IE, защото аз ползвам мозила, проблема ми е, че не мога да отварям никакви microsoft files (doc,ppt и т.н.) това е голям проблем и незнам какво да правя, помагайте моля :help
-
пробва ли преинсталация на офиса? (върху старата)
после пробвай чиста (след махане на старата)
понеже никой не знае дали при теб причината е като при мен, не бихме могли да изкажем нещо повече от предположения... да се сещаш след инсталацията на какво, или след каква конкретна случка започна да прави така?
-
Питах за антивирусната, защото се съмнявах, че е NOD32. Не искам да влизам в някакви спорове, но аз не я тача въобще. Лично Аз първо бих пробвал да сменя антивирусната, която ползвам.
-
Пробва ли с IE8, знам че не е идеално решение но все пак ...