Резултати от 1 до 8 от общо 8

проблем с виста

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2006

проблем с виста

помогнете моляви! Когато пусна IE или се опитам да отворя .doc ми дава грешка и ми исписва че data execution prevention го спира а няма никаква причина! Преди няколко дена исках да пусна една програма, но точно тази защита ми я спираше и аз се опитах да я спра по-няколко начина и през cmd, но не се получи и сега вижте какви проблеми ми прави аз съм с виста ултимейт 64бит

2.  

3. Moderator Аватара на periel
    Тук е от
    Jun 2006

Re:проблем с виста

Добре си с виста, но ди още малко инфо за да може да ти се помогне.

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Как да изключим Data Execution Prevention
    Което не препоръчвам, защото това е полезна услуга. Вероятно съобщението се дължи на това, че OS се чувства застрашена от изпълнението на зловреден код. Антивирусната ти работи ли? И коя е тя, обновена ли е?
    Не знам, във VISTA има ли такъв прозорец с настройки някъде?

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

при мен се получи същия проблем, когато инсталирах .NET Framework 3.5 - нормалната 32битова версия (която между другото е използванат по дефолт и в 32, и в 64-битовите висти) просто отказваше да се зарежда

имаш 2 възможности, независимо дали причината е същата или не:

1. използваш 64-битовата версия на IE, намираща се в Program Files\Internet Explorer (а не в Program Files (x86)\Internet Explorer). само че да знаеш, че Flash PlugIn-ът не може да се сложи на 64-битов браузър

2. ползваш друг браузър (firefox, opera......)

P.S. виждам, че по-горе е даден линк със съвет за изключването на DEP. то не че не може да се изключи или да се зададат изключения и в самия windows, но да не забравяме, че има тук-таме програми, които пък държат на включен DEP, така че товами се струва малко радикална мярка....

6. Тук е от
    Oct 2006

със нод32 4.0.*** съм обновена е да ! има го този прозорец и от там се бях пробвал да го исключа ама нищо не ставаше незнам защо.
    FearMe прав си с другия IE става, мен не ми е проблема толкова в IE, защото аз ползвам мозила, проблема ми е, че не мога да отварям никакви microsoft files (doc,ppt и т.н.) това е голям проблем и незнам какво да правя, помагайте моля

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

пробва ли преинсталация на офиса? (върху старата)
    после пробвай чиста (след махане на старата)

понеже никой не знае дали при теб причината е като при мен, не бихме могли да изкажем нещо повече от предположения... да се сещаш след инсталацията на какво, или след каква конкретна случка започна да прави така?

8.  

9. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Питах за антивирусната, защото се съмнявах, че е NOD32. Не искам да влизам в някакви спорове, но аз не я тача въобще. Лично Аз първо бих пробвал да сменя антивирусната, която ползвам.

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Пробва ли с IE8, знам че не е идеално решение но все пак ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем със Sidebar-a на Виста ?!
    От roskos във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 09-04-09, 21:30
  2. Проблем с Рам памет при Виста!
    От roskos във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 18-03-09, 16:36
  3. Проблем с EVR и Виста?
    От BenSherman във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 25-02-09, 05:29
  4. Проблем с Виста !
    От Lubaka във форум Windows
    Отговори: 8
    Последно: 22-02-09, 19:33
  5. Проблем с Виста ?
    От Lubaka във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 16-11-08, 09:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе