Абе знам, че напоследък много хора питаха разни работи, ама моят въпрос е малко по-друг.
Значи като се инсталира pack-а си оставя към 200 Mb на харда в windows-ката директория. Тая глупост ще ми трябвали или просто си стои? Аз съм я разкарал от там и още не е изпищял, ама да питам .
Аз имам друг въпрос.В нас имам 2 РС та с едно и също ХР инсталирано, на едното инсталирах SP1 и си върви нормално а на другото когато го инсталирам след рестарта ми изкарва син екран и се рестартира сам. Оправя се само като ънинстална SP1 в Safe Mode.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by allen
Аз имам друг въпрос.В нас имам 2 РС та с едно и също ХР инсталирано, на едното инсталирах SP1 и си върви нормално а на другото когато го инсталирам след рестарта ми изкарва син екран и се рестартира сам. Оправя се само като ънинстална SP1 в Safe Mode.
Hmm, az nqma kak da ti pomogna, no ste ti kaja, 4e pri mene na dva computera pri instalaciq na SP1, pri purviq e O.K>, pri vtoriq 10 files missing, i ne moje da si slojish driveri za videoto !!!