ta znachi ..imam edna stara shtaiga sys athlon 600mhz ot teq starite :> abitsko dynce i 256mb ram ... shte mi se da probvam XP to ..ima li smisal ? ne mi trqbva za igri ...browsvane irc takiva gluposti [8D]
ta znachi ..imam edna stara shtaiga sys athlon 600mhz ot teq starite :> abitsko dynce i 256mb ram ... shte mi se da probvam XP to ..ima li smisal ? ne mi trqbva za igri ...browsvane irc takiva gluposti [8D]
Няма да имаш никакви проблеми инсталирай смело. Най добре е да си намериш версията на Windows XP със вграденото SP1. Успех.
Преди да инсталираш няма да е зле да обновиш биоса /щом става дума за дъно ABIT/. Казвам го от личен опит.
Shte stane, povechko RAM mu e maikata, a 256 e idealno. E nyama da e zle po-natatuk i procesorche da posmenish ama kato ne e za igri, NP. YG ti kazva za BIOS-a... az puk te suvetvam da si potursish driveri za modema, che za drugo kak da e iz Internet shte namerish ama ako ne mojesh da se vurjesh, kofti. Uspeh !!!
Ne kazvam che shte go ozori, a i nikade ne si spomenal s kakuv modem razpolagash. Napisah go po princip, a mislya che kato savet ne e izlishno. Kazvam go ot opit - spasyaval sum kolega, koito beshe napravil podobna greshka, ne pomnya s kakuv modem, no beshe neshto po-ekzotichno.
с дъртите комп. може да ти замре на втория син екран при инстала.Ако нов биос не оправи това не става.
eh sled kato na mene XP mi bachkashe na Cely 400, 64ram i acorp dunce...
Davai smelo az sum vijdal kak XP vari na ma6ina: Acorpsko skapano duno, Celeron 266 Mhz, 128 SDRAM, TNT 2 Pro. Prosto s tvoiata ma6ina nema kak da ne vari[:D]
CreatoR - e moeto beshe ACorp 68Xneshto-si (abe purvoto im duno :P), Celeron 266@400 , TNT2Pro No-Name 16MB... 64MB PC100 )))))))))0
Vchera go slojih ..WinXP profesional sys service pack1 ..vyrvi kato pushka ..nikakvi problemi s hardware ...chista rabota :>> az po princip sym po skoro "linuxdjiq" obache XPto me kefi ...evala na microsoft ..mai mai she iztriq linuxa ot domashnata si shtaiga [}]
Slero spoko ;]] az tova go kazah ei taka da stava veselo ;]] Slackware vinagi she si ostane na harda za vseki sluchai [:D]