Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос за word

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Въпрос за word

В момента се чудя как да реша един проблем.Не съм много бос,но в случая не мога да се справя.
    Имам един документ,който е на страница с размер А3.Искам цялото съдържанието на документа да го редуцирам за размер А4 и не мога да се справя.Сигурно решението е лесно но аз не успявам.
    Ще бъда много благодарен,ако някой ми помогне.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2000

Re:Въпрос за word

1. Първо задължително Save As..., че понякога стават инфекции
    2. Най-сигурния и съответно трудоемък начин - Select All, Clear Formatting, Copy&Paste в Notepad, CTRL+N във Word, Paste обратно от Notepad и тогава се почва вече едно форматиране и подреждане...
    3. Page properties - оттам се настройва размера на страницата, полета и тем подобни, но понякога ворд-а се съпротивлява здраво срещу прехода А3->А4

4. Тук е от
    Aug 2009

Вярно се съпротивлява,но все пак ти благодаря.Ще пробвам начина ти.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

file -> page setup
    paper -> paper size

( т.е. т.3 от написаното от moskwich, само че вече стъпка по стъпка)

не че съм се скъсал да преоразмерявам, но досега не ми се е случвало word-a да се опъва...

P.S. как така ви се съпротивлява?

6. Тук е от
    Dec 2000

P.S. как така ви се съпротивлява?
    Започва да вади едни съобщения за размера на полетата и колкото и да ги намаляш, не ги приема и не иска да направи страницата А4

7. Тук е от
    Aug 2009

Става въпрос не само да преоразмеря страницата от А3 на А4 /това го мога/ а и самото съдържание на документа /цялото без да изрязва части от него/

8.  

9. Тук е от
    Dec 2000

Ако само преоразмериш и Word приеме промяната, както предполагам е в случая, части от текста остават извън полетата на страницата и ти се струват изчезнали. В такъв случай, трябва да намалиш полетата, но понякога това е проблем, защотото са изнесени твърде много и не можеш да физически да ги видиш и мръднеш. В този случай или намаляваш на 50% размера на страницата и се надяваш да се виждат или т.2 от първия ми пост.

10. Member Аватара на shanto
    Тук е от
    Feb 2008

При преоразмеряването, текста ще се преразпредели на повече страници, тоест необходимо е само да се зададе нов размер на страницата като преди това се премахне всякакво форматиране, с цел да не се пречи на преразпределянето на текста на новите страници.

11. Тук е от
    Dec 2000

При преоразмеряването, текста ще се преразпредели на повече страници
    Да, ако е само чист текст, но ако например е таблица или има нещо от рода на Text box или друго вмъкнато не се преразпределя

12. Тук е от
    Aug 2009

Да,моя случай е точно такъв.

13. Member Аватара на shanto
    Тук е от
    Feb 2008

Това не е точно така.Ето един пример:
    Страница с размер А3 - на нея има таблица, графичен обект, текст. ->http://darkmentor.hit.bg/a3.jpg
    След преоразмеряване , извършено директно чрез Page setup ..., се вижда , че от една страница стават 2, таблицата се преоразмерява автоматично, текста също, само графичния обект трябва да се преоразмери ръчно. ->http://darkmentor.hit.bg/a4.jpg
    Каквито и обекти да има вмъкнати, то те ще бъдат достъпни или за ръчно преоразмеряване или за ръчно преместване.
    Важното е да се изчисти всякакво ФОРМАТИРАНЕ, което в някой случаи пречи на преоразмеряването.

14.  

15. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Не съм сигурна, но...
    Не може ли да се принтне към А4 pdf и после той да се конвертира до *.doc, за да се запазят форматиранията лесно?

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Бих искал да попитам тук за да не отварям нова тема - защо когато отворя word и клавишната комбинация за смяна на езика не ми работи ? За всички други приложения работи само в Word не. Някой има ли идея от какво може да е това ?

Благодаря Ви!

Ако автора на темата или някой от админите сметне, че не е тук мястото на моя въпрос моля изтрийте поста!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. дълъг текст без спейс word-wrap: break-word
    От Radina във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 28-01-09, 14:01
  2. MS Word въпрос
    От Malone във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 09-01-08, 04:10
  3. Въпрос за Word 2007
    От vagabond във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 02-07-07, 11:51
  4. въпрос за MS Word 2003
    От obshtinska_mishka във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 26-01-07, 17:19
  5. Word ....
    От toofy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 25-02-02, 16:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе