Windows 7 проблем със звука
Здравейте! Преди седмица си сложих новия Уйн :yahoo:, който предварително бях олекотих с Vlite, като си оставих само най важното за да ми тръгне на машинката angel. И въпреки многократните опити не можах да си инсталирам успешно драйвър за звука :taz, нито от оригиналния диск с драйверите нито от сайта на C-media :081: търсих къде ли не :Google:, но не става и не става. Та ако вие сте преодолели същия проблем бих се радвал да споделите :help Дъното на компа ми е Asrock
Re:Windows 7 проблем със звука
А каква e идеята да го режеш с vLite при положение ,че все още няма достатъчно инфо кои сървиси и компоненти са му важни за нормалната работа? Ползвам 64битова седмица още от 68хх бетата. И до сега не ми се е налагало да спирам или да махам каквото и да е , та за това ми стана интересно и питам. Колкото до звуковата му система, по нея е пипано доста и е променена спрямо тази на Виста. Възможно е като си го орязвал да си затрил нещо което му е важно.
аз съм същия случай като stenly и мога само да изразя учудването си - хем си дялкал, хем се чудиш
държа също така да отбележа, че "за да ми тръгне на машинката" не се повлиява кой знае колко от рязането, а е далеч по-вероятно да се постигне резултата, който си постигнал ;)
съвсем отделно нещо пък е "въпросът" ти (в кавички, защото тук съм леко ироничен ;) :
1. не казваш какъв ти е компа
2. не казваш какъв win7 си дялкал
3. не казваш какво си му делнал
Хехе,"Страх" е прав :) ма'аму стара , нещо рязах тук ,ама к'во рязах , що го рязах ?! биваше ли така ! :)
Та на въпроса - ако картата ти е C-MEDIA 6501 - борбата е жестока и с неочакван край. Аз съм с уин7 и C-media карта , веселба си е, може да ти утрепе всичкото време на света.
Успех
Благодаря за помоща, да C-MEDIA 6501 , процесора ми е Intel Celeron 2.53GHz, Ram 504MB, Windows 7 Starter e версията
Аз съм с дъно;ASUS M2N-SLI звуковата карта е C-Media 6501 вградена.При други ОC нямам проблем,но с windows7 проблебът е нерешим.Получава се някакво гадно пукане,което е страшно дразнещо.Пробвах какви ли не драйвери,но гадното пукане си остана.В ТОЗИ пакет има драйвери които работят,но при мен дразнещите звуци останаха.Рових се из разни форуми и се оказа че при всеки с такова дъно проблемът е същия.Купих си друга звукова карта и проблемът с пукането се реши,но понеже свиря на китара,като включа китарата в новата карта,неможе да произведе звукът в реално време.При вградената с инсталирани от пакета драйвери се получава същото забавяне.В реално време звукът от китарата се възпроизвежда само с драйверите които са вградени в уиндоуса.Някой ако има лек за тази болест,ще помоля да сподели с какво хапче се лекува.Благодаря предварително.