-
Проблем с лаптоп
Здравейте. Днес, следобед, като си включих компютъра, зарежда уиндоус около 10 мин. :yikes
И, като цяло, върви изключително мудно и бавно. На какво може да се дължи този проблем? А и така изведнъж да се появи, снощи всичко си беше ок.
Ако някой знае нещо, моля да помогне.
-
Re:Проблем с лаптоп
може да е вирус нещо, я пусни, ако имаш антивирусна, да сканира
-
я кажи какъв е преносимия че ми прилича на eeepc моделите
-
Toshiba, A210-199. Сега сканирам за вируси, но нищо не намира.
Не знам какво става, но е много зле. Отваря ми Mozilla 3 мин. А до вчера си бачкаше без забележки.
-
Натоварването на процесора какво е и ако е на 100% кой процес го товари.
-
погледни му power настройките, да не би да е преминал в някакъв safe power режим и затова такамудно да работи.
-
Не е от настройките, първо това проверих, че един път съм го ял...
В момента, натоварването е около 80%, като често достига и до 100, но сега го товари сканирането за вируси.
Интересно, че когато нищо не правя седи на около 15%, а system idle е 99%.
-
кои процес/и/ заемат тези 15%?
-
Има лампичка за хард-дисковата активност. Как е? Когато забавя свети ли постоянно? Кой антивирус ползваш?
-
Ами, това е проблемът, че не мога да разбера кои процеси му вземат силата.
Лампичката премигва почти постоянно. Иначе, ползвам AVG.
-
десен бутон на лентата на задачите->Task Manager->Process и кажи кои са процесите, които са ангажирали процесора.
Или дай някой шот(screenshot).
-
примигването на лампичката за харда не може да бъде ориентир, защото самият windows може да си кешира нещо, да си пипа по суопа... възможности много
някакъв ъпдейт да си слагал скоро?
-
Оправих го като го върнах 10 дни назад.
Сега работи нормално. Но ми е много интересно да разбера какво може да е това. Като го включих преди половин час (още преди рестора), ми намери нов хардуер :yikes :yikes :yikes
Тотално се беше побъркал. Някои да има идеи?
-
На база на твоята информация ( тоест никаква) и на база отговорите (тоест никакви) на зададените от нас въпроси, единствения отговор от нас би бил ....... :))
-
Щеше наистина да е по полезно да беше дал малко повече инфо. Интересно беше точно кой процес ти товареше машината. Дори не казваш и какъв е новия хардуер.