Здравейте, пиша тук с надеждата, че някой знае какво точно се случва и защо не мога да запиша едно нормално ДВД! Искам да освободя компютъра си от тази информация и да прехвърля клипове и концерти, които съм записвала и са ми скъпи на ДВД-та. Използвам Nero StartSmart безплатната версия, но когато записвам файловете, едните части се записват със звук, а другите без звук. Това, което последно забелязахе е, че на едните файлове, като сложа ДВД-то в дивекса, пише DVD, а на другиte MPEG-2 и се зачудих дали пък дивекса не ги чете тези формати MPEG-2 и затова да няма звук през него. На комп. има звук. И ако е така можете ли да ми препоръчате VOB to AVI converter (безплатен), от който сте доволни, защото досега с АВИ не съм имала проблеми.
Благодаря предварително на всеки!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Да речем, имам папка с концерт, той съдържа 5 файла .VOB. Записвам този концерт на DVD (чрез Неро СтартСмарт) и се оказва, че 1-вата и 5-тата част от видеото имат звук, а останалите 2-ра, 3, 4 - нямат звук , а излиза само картината, при пуснати на телевизор чрез DIVx. Като си погледнах файловете в менюто на DIVx-а излиза, че първият е формат DVD, от 2-ри до 4-ти са МPEG-2, a на петият има въпрос, но му чете и видеото и звука
 Да речем, имам папка с концерт, той съдържа 5 файла .VOB. Записвам този концерт на DVD (чрез Неро СтартСмарт) и се оказва, че 1-вата и 5-тата част от видеото имат звук, а останалите 2-ра, 3, 4 - нямат звук , а излиза само картината, при пуснати на телевизор чрез DIVx. Като си погледнах файловете в менюто на DIVx-а излиза, че първият е формат DVD, от 2-ри до 4-ти са МPEG-2, a на петият има въпрос, но му чете и видеото и звука  Иначе на компютъра са си накрая с .VOB всичките и се четат. За киповете, които записах, едните са със звук, а други са без звук, същото, обаче при тях не ми дава Divx-a какъв формат са, но предполагам, че и там е различен.
 Иначе на компютъра са си накрая с .VOB всичките и се четат. За киповете, които записах, едните са със звук, а други са без звук, същото, обаче при тях не ми дава Divx-a какъв формат са, но предполагам, че и там е различен. Първоначално публикувано от may
 Първоначално публикувано от may