WinXP e pulen s bugove i ne stava za ni6to
  glezeno detence - :)... ne me karai da se smeia - ako se glezia, to e zashtoto ticham i bachkam, a ne stoto me e glezil niakoi niakoga... Pich, ti pak tragna i smetkite da si urejdash, mai ne si bil dostatachno vav foruma :)

V prednia ti post obache ima niakakva druga notka... Neshto ne razbrah - da ne bi da mu se radvash vse pak na XP-to ... ? Makar che za natovarvaneto s vremeto ne sam saglasen, ako si pochistvash ..."ogrizkite" ot razni programi ! Predishnata mi instalacia (da, za sajalenie... clocknah MNO-o-GO :) i r/w - tvah ot diska) iztraia mnogo vreme, a imai v predvid, che edno ot neshtata s koito se zanimavam e da probvam dovolno kolichestvo programi za diska na spisanieto, stoto pri nas se slagat samo takiva, na koito licenza pozvoliava. slagal sam i sam mahal i mnogo drugi raboti, drug e vaprosa che i XP-to se pipa dosta dokato zaprilicha na neshto - pone vav vizualno otnoshenie sam si go napravil super :), no za momenta demonite sam gi ostavil, pone internet/lan-skite, stoto chakam cabelen i-net i ne sam mnogo naiasno .... a, be vsashtnost kato doidat i go instalirat, sled tiah az ste pipam :)

Aide stiga be, NO OFFENCE, kakto sam kazval, ili pak nishto lichno !?
  Имаше преди време мнение че най добре се справяш с ХР като го затриеш изцяло от харда . Само за справка http://www.guninski.com отляво има интересни бъгчета за ХР :-)))
  ...To tova mnenie vaji za vseki win, ama niama nakade... dano ne se nameri i niakoi zashtitnik na svobodnia software...
  <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki

...To tova mnenie vaji za vseki win, ama niama nakade... dano ne se nameri i niakoi zashtitnik na svobodnia software...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Имаше един лаф на времето: "Докат' не форматнем Win-a, няма да научим Lin-a [:D]
  <Редакция - DeathKnight>[:D]

PS: i da, radwam se na WinXP, no umereno... za6toto kolkoto nowosti ima v nego, tolkova i nowi bygowe. A nqkoi hora se izprebiwat da go prehwalwat...
  <Мери си приказките да не излетиш! - DeathKnight>[:D]
  Тая тема нещо и тя се изроди
  *<Спести ни ги тия - DeathKnight>

DeathKnight, hareswa mi cenzurata, mnogo e fina [:D][:D][:D]
  PS: Nqma svoboda na slovoto i v toq forum!!!

...

No 6te se postaraq da usvoq jergona... [:D]

Абе за каква свобода на форума се бориш, безмислени заяждания с останалите членове, само ей така за спора !!! Сипене на обиди, заплахи и тн.... На това ли му викаш свобода !

Или сипене на абсолютно безмислени забележки или шеги по адрес на някой от членовете на форума! Е мерси но за мене това не е свобода а избиване на комплекси !

А по темата мога да кажа, че последната причина поради която преинсталирах ХР беше, че ми изчезна целия хардуер в Device Menager-а. Направо не можах да повярвам. Искам да вляза в нета - казва сори ама няма модем! Искам да гледам телевизия - сори ама нямаш тунер. Иначе става играта, Win си зарежда без грешки, обаче ....
  Blagodaria na Guardian,Kayso i na geniusloki za cennata informacia :))

toia msmsgs.. naistina mi izkarvashe nervite. BTW, niakoi polzva li go tova neshto???

Abe, Keyso??? Kakvi kompleksi, kakwo ne6to???... [:D]

Kakvi sa tezi zabelejki 4e se zaqjdam??? Prosto me iznervq geniousloki s arogantniq si ton na PC spec., kojto e naqsno sys vsi4ko???

Kakwa svoboda na foruma, kakvo....#$%Z%???

Ti ne se bylika6 ot vreme na vreme???
  Izwinqwam se ako sym obidul nqkoj direktno ili indirektno s izkazwaniqta si (s izkliu4enie na geniousloki), no takowa mi e mnenieto...

PS: DeathKnight, molq ne cenzuriraj toq post... [:D] [:D] [:D]
  <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ghost

<Спести ни ги тия - DeathKnight>

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Това горе ако ти си струва по-информативно от оригиналния ми пост, значи си прав за себе си. За две години в тоя форум е имало не повече от 10 - 20 цензурирани поста. (от които нито един мой).

А сега какво се получава - за един ден Ghost има изтрити няколко поста - това ли е форумът, който искаш да посещаваш!? Скоро не се чуди, ако името /nick-a/ ти се сторят на някой модератор "обидни за останалите потребители" и се получи така, че си преименуван от "Kayso" на "Кайсията", "Сливката", "Скъпа моя!" или нещо друго "по-подходящо".

П.П.

Трийте, гадове!

;-)))))))