Имам проблем от скоро забелязах, че компютърът ми работи по-бавно.Отворих процесите и видях "svchost.exe" се повтаря много пъти.Незнам за какво служи.Ако някой ме посъветва какво да направя ще съм му благодарен.
Имам проблем от скоро забелязах, че компютърът ми работи по-бавно.Отворих процесите и видях "svchost.exe" се повтаря много пъти.Незнам за какво служи.Ако някой ме посъветва какво да направя ще съм му благодарен.
нормално е да се повтаря, освен това не виждам някой негов инстант да товари компа
какво ще рече "по-бавно" и как го усещаш?
(върши конкретна работа по-бавно от преди? по-тромав е при alt+tab? по-бавно зарежда?...)
Като за машината ми не е кой знае колко, но тази вечер когато говорих по скайп си пуснах и Google Earth и ми забиваше супер много Google Earth на процеси използваше към 578 656 К , което не е нормално според мен.Значи проблема не в повтарянията на някои процеси ? Мерси много
Дай цялата конфигурация на машината! Коя антивирусна ползваш? Относно Skype, имаш ли нещо инсталирано за втори акаунт?
Антивирусна - AvastПървоначално публикувано от peterstamov
Относно скайп не ми тръгват такива мании за 2-ри акаунт под Windows 7 , Skype 3.8 ( новият скайп версия 4.0 и нагоре е ужасен.. )
Ето и характеристика:
CPU:AMD Phenom II X4 3.20 GHz
RAM: 2+2GB 1666 Mhz
HDD: 1 TB
VGA:GeForce 9600GT 1 GB DDR 3
Този скайп според мен не върви добрe на Win 7...не харесваш следващите версии на скайп,не харесваш Win 7 минавай смело на Win XP...
има едно такова бутонче горе на "гадния" skype4 - стегнат/фабричен вид, някой забелязвал ли е?
в стегнат вид си е баш като "прекрасния" skype3
--------------------------------------
нещо друго, освен това, да ви притеснява в skype4?
примерно по-добрата поддръжка на аудио/видео устройствата, както и подобрената стабилност при видеоразговори?