Internet Explorer 9 вече е достъпен за сваляне...
  Можете да го изпробвате оттук - http://windows.microsoft.com/en-US/i...ie-9/worldwide

Личните ми впечатления - засега никакви поради причина, която съм описал тук:
 http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=13940

Давайте вашите оценки и коментари?

Re:Internet Explorer 9 вече е достъпен за сваляне...
  Оооо чудна новина. Аз лично довечера ще го пробвам с кеф. До сега друг браузър не се е задържал на компа ми. Така, че отзиви след някой друг час от мен ще има. Ако е хардуерно ускорението при рендиране на страниците, би трябвало да се показват мигновенно и хората с бърз интернет най-много биха се радавали на подобна екстра. Но , времето ще покаже. Аз предлагам да направим една тема за броузърите и всеки да изкаже мнение за тези които ползва с плюсовете и минусите. 

Само да спомена ,че IE9 e все още бета версия.
  Мдам, подкарването на IE9 на седмица си е досадно нещо. Прати ме на страницата на майкрософт и поиска да инсталирам 5-6 хотфикса преди да ми позволи да инсталирам 9ката. На първо четене променен интерфейс, за момента леко ме дразни но е въпрос на свикване , вече я няма лентата с менюто както беше до сега. Предложи ми да забраня няколко add-on които забавяли броузвънето. Акселерацията си я има и работи безгрешно. Сайтовете определено се отварят по-бързо от старата версия. Това което виждам е задоволително. Тестовете започват сега...
  Най-бързият браузър за мен e Google Chrome.Ако си го пробвал,или имаш възможност при тестовете да го включиш и него, да кажеш как е 9ката спрямо него.
  Пробвай го Google Chrome-то. IE9ката рендира по-бързо. 
Теста http://acid3.acidtests.org/ IE9 95/100
Google Chrome 100/100
  Инсталирам в момента.
Слагам го на лаптоп с нова 7-ца, която слагах преди 3 дни. Също така, на машинката са инсталирани всички необходими ъпдейти до преди 3 дни.
И въпреки това, и мен ме праща да тегля 4 допълнителни ъпдейта преди инсталацията. Е защо бе по дяволите! Пълно мъчение е инсталацията, това явно са ъпдейти, свързани със самия браузър - Ами да ги включат тогава в неговата инсталация!
  случайно да е пуснат activeX контрола ,който бе спрян в IE8 ?
  Най хубавото е ,че има Flash за 64 бита за тоя IE :)
  аз почнах да го инсталирам и се отказах, 20 мин въртя като луд, да дърпа не знам кво си, и не мърдаше от 19%, та ми писна и спрях инсталацията.
И без туй си служа само с FireFox и друго не ми трябва.

Не ги ли е поне малко срам да взимат от други браузъри неща които ги има от години.
  Че кой не краде от другият в тоя бранш ?
  Мда, ще се размина с него - като гледам, това върви на Глиста и 7 само. А аз за единия кирлив браузър (който и не ползвам) да си сменя ос-а нема да стане.
  Странно, но при мен има проблем с отварянето на WEB GUI на рутера при адрес 192.168.2.1. 
При 8мицата нямаше проблем, но при 9-ятката много бавно или не го отваря. След няколо рефреша се решава проблема и после наново. Не знам къде е проблема !