-
WinXP RAM=512 pagefile=?
При 256 MB RAM WinXP настройваше pagefile=318MB.След увеличаване на RAM на 512MB, забелязах че pagefile вече е 767MB.Това ли е най добрата комбинация и може ли да се работи с по-малък pagefile или съвсем да се изключи при 512RAM ?В момента съм без pagefile и не забелязвам някакви проблеми при работа.
Благодаря предварително за съветите!
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
Ami principno mojesh i da go izkliuchish, ako tolkova kutkash tiq 700mb, no ne e zle da ostavish 512 kato rezerva :)
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
То ако не му стига паметта веднага ще се обади. Ако обичаш да си отваряш и обработваш във Фотошоп големи картинки без page file няма да стане.
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
Изключи го да видиш колко бързо ще стане :), ако почне да мрънка му сложи още 512 RAM
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
...a ako i togava mranka napravo 2x1024, i niama da mranka pone edna godina :-)
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
Originally posted by DeathKnight: Изключи го да видиш колко бързо ще <u>стане</u> :), ако почне да мрънка му сложи още 512 RAM
kekekekekeke
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
Малка грешка, случват се и на най-добрите [:)]
И гледам мои субтитри разпространяваш на сайта си.. браво браво :)
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
С 512 pagefile не ти требе мене ако питаш
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
Едва ли ще ти трябва много, но все пак си остави поне 512 за page. При сегашните размери на дисковете едва ли ще ти е проблем да заделиш 0.5 GB, а няма да ти навреди.
-
WinXP RAM=512 pagefile=?
Аз имам едно въпросче:
Искам да си деля диска, колко да си запазя само за SWAP файла, защото сега е 900 МБ., обаче като си пусна някоя игричка като Battlefield 1942 примерно, играта почва да сече, а като изляза от нея, долу жълтичкия удивителен е светнал. Та колко максимално място може да заеме тоя SWAP, че да знам как да си делна диска, докато имам друг сега по ръка ?