Zdraveite,
Sega mi popadna edna beta na Longhorn i v momenta ja teglja. Do edin - dva 4asa sym gotov. Njakoi da ja e probval? Da imate njakakvi vpe4atlenija?
Zdraveite,
Sega mi popadna edna beta na Longhorn i v momenta ja teglja. Do edin - dva 4asa sym gotov. Njakoi da ja e probval? Da imate njakakvi vpe4atlenija?
По скоро си попаднал на алфа... все още има време за бета
А иначе като OS е нищо особено. Все още прилича много на WinXP и като GUI ,и като функционалност. Иначе си е тръпка да качиш нещо ново, нали?))))))
Abe na men mi padna edna beta na windoes.NET i se cuda hubav li e ili samo she si zatria vreme za da go gledam.Niakoi da e kachval takova?
ami az sum sus .NET Server RC1 v momenta, vpechatlen sum ot nego zasega, polzva se za file i web server, a mejdudrugoto i za media server :-)). stabilen e, v interes na istinata - ne e zabil dosega nito vednuj, problemi s hardware - nikakvi, no puk i az niamam exotica. s 2 dumi - dobre e, ako ti se zanimava - davai. a kak shte opravish activaciata? az imam 1 godishen license i key za 1 mashina.
Kakva activacia be covek..kvi dogovori?!Tva ne e li samo kato XP-to-edin serial i stiga tolkova?Az iskam da go sloga na HTTP,db,file..i oshte mnogo raboti-server![]()
mi ne. Trqbwa da se regnesh w MS, da ti dadat 360 days kliuch, i togaz si sloji .net. Drugiq wariant shte ti struwa baq pari. A i edwa li nqkoi shte ti dade normalen key. Taka che nai-dobre se regni, ako iskash .net. Ili si swali reset, ama ako proraboti dobre, pri mene ne iska.
Mdam .NET e mnogo jelezen windows zasega. V 4etvurtuk izliza RC2 wooohooo. Reset si ba4ka, samo 4e versiq 5 nai dobre. Razrovete se iz FTL za neq.
A po otnoshenie na Longhorn... furlete 1 pogled na http://free.techno-link.com:8080/php...ic.php?t=14413
aide![]()
Hmm, testvam Longhorn-a ve4e 6 chasa, ne mi pravi vpe4atlenie da e baven.
E, spriah mu 2-3 obshtoizvestni servisa, ot koito niama nujda, no kato cialo ne mi e zabival ni explorer, ni krnl.
No vse pak az sam s Intel, kolegite s AMD se oplakvat i to s pravo, 4e e tromav.
Qsno koi "kolegi s AMD" imash v predvid))))
roska uploadnal sum crackove za aktivaciqta i razni drugi pishki, furli im 1 pogled![]()
Nqkoi ima li SN za windows.net ili pone link kam tazi stranica s registriraneto kadeto ti davat SN
Ok, she gi pogledna...
Ne samo tbe imam predvid :-))
Na edno Palomino na 1.6 go testvahme, ne e kakto triabva.
Pak i si prikazvahme..., mnogo podozritelno zvu4i badeshtoto harduerno obvarzvane na aktivaciata na Windows s Intel...
(Btw, shto ne kaza 4e NAV-server iska psw. za administriraneto...izprishtih se do kato ia nameria v readmeto
:-)) )
какво имаш предвид под "mnogo podozritelno zvu4i badeshtoto harduerno obvarzvane na aktivaciata na Windows s Intel..."?
Imam predvid, 4e sa zamislili za badeshtite produkti - ne Longorn, sledvashtite, aktivaciata na produktite na MS da e svarzana harduerno s procesorite, ili 4ipsetite...
Kazvam go v smisal 4e Intel i MS rabotiat v edna posoka, zaedno, pak za AMD, kvoto ostane, i do kvoto se doberat...