Kak moga da si instaliram WinXP prez 4ist DOS
Pishe mi 4e taia programa cannot be run in MS-DOS mode
kak da stane? nqkoi ima li predstava?
ili zadaljitelno trqbva predi6en windows za upgrade?[?][?][?]
Kak moga da si instaliram WinXP prez 4ist DOS
Pishe mi 4e taia programa cannot be run in MS-DOS mode
kak da stane? nqkoi ima li predstava?
ili zadaljitelno trqbva predi6en windows za upgrade?[?][?][?]
Ako ti e bootable CD-to prosto davash ot BIOS da ti boot-ne ot CD. Tova e lesniq variant. Drugiq - izpolzvash sistemna disketa, otivash v CD-to (hubavo e da si kopiral i386 direktoriqta na harda predi tova, i da imash smartdrv pusnat 4e inak shte go instalirash 1 den), posle vlizash v i386 direktoriqta i puskash winnt.exe. That's all folks
Ne se li praveha edni 4 disketi za da pusnat setup-a...pone pri 2k e taka.
niamam predstava az za tova pitam
ina4e tova s winnt.exe i az biah 4ul ne6to podobno, ama neznaeh to4no kak
I da pusnesh SMARTDRIVE. Men edin pyt me domyrzq i instalirah 12 chasa
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by MANIAK
I da pusnesh SMARTDRIVE. Men edin pyt me domyrzq i instalirah 12 chasa
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ako niakoi me svetne kakvo e i kak se puska 6te go pusna
ami pishesh "smartdrv" i enter tva e, no trqbva da imash faila smartdrv.exe
CRASHOVERRIDE pri men win2000 nikoga ne e iskal 4 disketi, slu4valo mi se e samo s edna beta predi 2 godini, no ima /opciq za da ne ti gi iska a da instalira napravo ot HDD
При мен и без Smartdrv си тръгва от i386\winnt.exe и то от cd-то и си се инсталира за същото време като през 98
awe narode si4ko e lesno samo deto trqbva da ste uporiti shtoto windows e BOZA.
az si go formarvam baq 4esti4ko ot virusi.skoro daje imah oniq noviq worm ko beshe tam w32 mai i baq pui sum si slagal winXP.FLEX e prav taka si e nai lesno.a ako ne ti e bootable cd-to az sum go prail i s 4 disketi,koeto nee priqtno da vi kaja )
Хм, Уиндоуса може да е боза, но пък с другите варианти трябва буквално да помниш какво прави командата ПРИНТ тази седмица, особено ако си такова бърничкаво като мен. Скапах един РедХат точно за 3 часа , но пък много се разрових... и така, докато не се научим, ще си пийваме бозичката (Уиндоуса).
Традиционна българска закуска: баницка с бозицка
Ave Win sie e boza LnX stava ama s mnoo 4etene taka 4e bozaqta za rabota sie dobra pie6 si bozi4ka a kato ti se rovi4ka - LnX Beos
Bedos su6to e dobur ama kato ruski brat na Win si e kekav