Кажете как да инсталирам Longhorn
Здравейте,дръпнах от free.data.bg алфата на Longhorn но нещто неще да се инсталира.В момента съм под ХР Pro,като стартирам Setupa тругва autoruna,като му дам Install Longhorn ми дава съобщение : No valid system partitions were found.Setup cdnot continue.Кажете как да го подкарам.Файловата система на HDDто е FAT32,пробвах да конвертирам единия партишън в NTSF но резултата е същият.Няко ако знае как става моля да сподели.
Пусни си Partition Magic да ти провери дяловете за грешки! Аз не съм имал такива проблеми.
Ima li niakude versia na Partition Magic za server system? Shtoto si izteglih PM 8.0 i razbira se ne trugna:)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ivanb
Здравейте,дръпнах от free.data.bg алфата на Longhorn но нещто неще да се инсталира.В момента съм под ХР Pro,като стартирам Setupa тругва autoruna,като му дам Install Longhorn ми дава съобщение : No valid system partitions were found.Setup cdnot continue.Кажете как да го подкарам.Файловата система на HDDто е FAT32,пробвах да конвертирам единия партишън в NTSF но резултата е същият.Няко ако знае как става моля да сподели.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
6te moje6 li da mi go zapi6e6 Longhorna na CD?
Be ia namerete ot drugo miasto dva pati go darpam i si e skapan...