Резултати от 1 до 5 от общо 5

Кажете как да инсталирам Longhorn

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

Здравейте,дръпнах от free.data.bg алфата на Longhorn но нещто неще да се инсталира.В момента съм под ХР Pro,като стартирам Setupa тругва autoruna,като му дам Install Longhorn ми дава съобщение : No valid system partitions were found.Setup cdnot continue.Кажете как да го подкарам.Файловата система на HDDто е FAT32,пробвах да конвертирам единия партишън в NTSF но резултата е същият.Няко ако знае как става моля да сподели.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Пусни си Partition Magic да ти провери дяловете за грешки! Аз не съм имал такива проблеми.

4. Тук е от
    Nov 2002

Ima li niakude versia na Partition Magic za server system? Shtoto si izteglih PM 8.0 i razbira se ne trugna

5. Тук е от
    Dec 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ivanb

Здравейте,дръпнах от free.data.bg алфата на Longhorn но нещто неще да се инсталира.В момента съм под ХР Pro,като стартирам Setupa тругва autoruna,като му дам Install Longhorn ми дава съобщение : No valid system partitions were found.Setup cdnot continue.Кажете как да го подкарам.Файловата система на HDDто е FAT32,пробвах да конвертирам единия партишън в NTSF но резултата е същият.Няко ако знае как става моля да сподели.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

6te moje6 li da mi go zapi6e6 Longhorna na CD?

6. Member
    Тук е от
    May 2002

Be ia namerete ot drugo miasto dva pati go darpam i si e skapan...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Longhorn + -
    От S_GonzaLes във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 08-01-04, 03:52
  2. Longhorn ??? Къде ???
    От MetalMilitia във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 12-11-03, 16:41
  3. Longhorn
    От d-rRoss във форум Windows
    Отговори: 16
    Последно: 07-07-03, 01:44
  4. Windows XP Longhorn
    От Ivory® във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 18-12-02, 12:38
  5. Windows Longhorn ?
    От trastikata във форум Windows
    Отговори: 31
    Последно: 01-12-02, 21:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе