KAK SE FORMATIRA HARD DISK
Ами явно Дика знае как ...мъжете знаят и как, и защо, и всичко за Уиндоуса (ех, бедни ми Македонски, защо не умря...). Пък че спорчето е добро ...хммм, "никога и за нищо не вземайте страна, вземането на страна е началото на искреност, скоро тя бива последвана от сериозност и човек става досадник" (О.У.) :-D
Пускаш си ПМ-ка,формат диск (дяла на който ти Win,PM,Swap т.н.)запомняш измененията,и ако той не те накара да ресстартираш,то ти гоправиш сам и се наслаждаваш на форматиран дял.
spoko s disk bot formatirah vsi4ko.segae biju
S PM moze i da stava formatirane to na aktiven dql shtot purvo mu zadavash operaciite, koito da pravi a sled tova kato natisnesh apply toi se restartira v komanden rejin i togava raboti (ne za vsichlki operacii e taka ama za tezi s diskovete go pravi)
A be kakvo razduhte temata bre hora prosto si puskash PM8(7)i pravish kakto ti kaza morgenstern...
Ima evtini microvalnovi pe4ki v Metro, 99lv bez DDS, formatirat, nezavisimo dali e C: disk ili CC, s ili bez OS zaredena :-)))
Abe hora,vie ne 4etete li,4e na 4oveka file system mu e NTFS,pod DOS posmyrtno ne moge da go formatira,za6toto DOS ne razpoznava NTFS,s FDisk moge,NO TRIABVA MAHNE PARTITION-ITE,a sled rabota s FDisk se iska full format v pove4eto slu4ai,a na 4oveka moge tva ,deto mu e na D,da mu triabva,nai-lesno e kakto kazva Rezident,ama togava triavba CD-to s XP-to da e bootva6to,i ot BIOS-a da se zadade purvo da se bootva CDROM::))
чакай бре...кой ти каза че след фдиска трябва пълен формат...я го поразгледай малко повече...
опа..сетих се нещо..като гатанка...
пре**а ми се един IBM и трябваше да то преточа преди да го върна...последния дял е NTFS и когато щракна на него в PM - всичко блокира...добре де обаче се изхитрих и копирах нещата едно по едно на ръчно създаден дял на новия диск - и в РМ пак е същото...къде е проблема...сменяни са нещата върху него - обикновено там са филми, така че не може да става въпрос за проблем във някой от файловете...и е форматиран...преди да го налея на Maxtor-a минах ипрез един Seagate...и там същия проблемм...нещо никой не схвана как става това...и никой не може да помогне..