Резултати от 1 до 9 от общо 9

Прехвърляне на данни от favorites

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Прехвърляне на данни от favorites

Здравейте.Знае ли някой как мога да си прехвърля адресите запомнени във "фаворити" от един компютър на друг.Старият е със ХР, а новия с Windows 7.Благодаря.

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Прехвърляне на данни от favorites

единият вариант е през File, Import/Export а другият да копнеш папка favorites от My Documents и после да я копираш в правилното за седмицата място.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    единият вариант е през File, Import/Export а другият да копнеш папка favorites от My Documents и после да я копираш в правилното за седмицата място.
    И аз да попитам . Искам да преинсталирам windows-а , имам външен хард - там мога да запазя папка или фаил "фаворити" - проблема е че не мога да я (го) намеря , няма папка favorites в My Documents !?!? ..., с windows 7 съм

5. Member
    Тук е от
    Sep 2002

При Windows 7 папката е тук:
    c:\Users\името на потребителя\Favorites\

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

аааако ползва Internet Explorer

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

За Mozilla-та става на въпрос . Намерих папката 'favorites' , но там не намирам нито един от линковете

[img width=761 height=600]http://img205.imageshack.us/img205/4927/favorites.png[/img]

после се отваря това :

[img width=759 height=600]http://img39.imageshack.us/img39/6016/favorites2.png[/img]

но и там ги няма

8.  

9. Junior Member Аватара на vesyo
    Тук е от
    Feb 2012

За Мозила влизаш с CTRL+SHIFT+B във "Всички отметки", горе в командния ред ти дава възможност да запишеш отметките в HTML или JSON файл, съответно и да ги внесеш. При мен с последната Мозила работи.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от vesyo
    За Мозила влизаш с CTRL+SHIFT+B във "Всички отметки", горе в командния ред ти дава възможност да запишеш отметките в HTML или JSON файл, съответно и да ги внесеш. При мен с последната Мозила работи.
    Това го направих , имам вече JSON файл във външния хард . Значи след преинсталиране ще трябва някак да го използвам и всичко ще си е там ?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Браво , сигурно някъде е уточнил между редовете, че става въпрос за Мозилата, но не съм разбрал, така а е когато се чете по диагонал.
    Можеш да си направиш бакъпа по няколко начина :
    1. @vesyo го е обяснил.
    2. Да си копираш папката c:\Users\име на потрбителя\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXXX\ някъде, и когато инсталираш новата Мозила е пускаш един път да си направи някакъв профил, след това е затваряш и цялата информация от папка \ХХХХХХ\ е копираш върху новата.
    3. MozBackup - http://mozbackup.jasnapaka.com/
    4. FEBE - много удобна добавка която и аз ползвам -> http://softwarebychuck.com/febe/febe.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 16-08-10, 09:25
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-06-08, 19:22
  3. Отговори: 2
    Последно: 26-05-07, 11:09
  4. Линкове във Favorites
    От t_lady във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 29-09-06, 14:35
  5. Favorites from Firefox to IE
    От get във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 03-02-06, 12:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе