Windows 7 ultimate споделяне на папка с определен човек , не с цялата група.Как?
Искам да ми каже някой ако знае как става да споделям папки с определени хора от домашната група понеже са повече от 2.С десен бутон на папката ми дава такава опция сподели с конкретни хора ,но ми дава само мойто ПЦ ,с всички .Пробвах да изпиша името на компютара и да дам добави ,но ми казава че не успава да го намери .
Re:Windows 7 ultimate споделяне на папка с определен човек , не с цялата група.Как?
Цитат:
Първоначално публикувано от axander
Искам да ми каже някой ако знае как става да споделям папки с определени хора от домашната група понеже са повече от 2.С десен бутон на папката ми дава такава опция сподели с конкретни хора ,но ми дава само мойто ПЦ ,с всички .Пробвах да изпиша името на компютара и да дам добави ,но ми казава че не успава да го намери .
Направи потребител с парола (например както си е неговия потребител на неговия си компютър) и така сподели папката само за този потребител и в секюрити задай достъп и за новия потребител. Естествено паролата ще му е кажеш (ако не е като неговата)...