Резултати от 1 до 2 от общо 2

Windows 7 ultimate споделяне на папка с определен човек , не с цялата група.Как?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2012

Windows 7 ultimate споделяне на папка с определен човек , не с цялата група.Как?

Искам да ми каже някой ако знае как става да споделям папки с определени хора от домашната група понеже са повече от 2.С десен бутон на папката ми дава такава опция сподели с конкретни хора ,но ми дава само мойто ПЦ ,с всички .Пробвах да изпиша името на компютара и да дам добави ,но ми казава че не успава да го намери .

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Windows 7 ultimate споделяне на папка с определен човек , не с цялата група.Как?

Цитат Първоначално публикувано от axander
    Искам да ми каже някой ако знае как става да споделям папки с определени хора от домашната група понеже са повече от 2.С десен бутон на папката ми дава такава опция сподели с конкретни хора ,но ми дава само мойто ПЦ ,с всички .Пробвах да изпиша името на компютара и да дам добави ,но ми казава че не успава да го намери .
    Направи потребител с парола (например както си е неговия потребител на неговия си компютър) и така сподели папката само за този потребител и в секюрити задай достъп и за новия потребител. Естествено паролата ще му е кажеш (ако не е като неговата)...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Споделяне на папки и файлове под Windows 7
    От InternetZombie във форум Windows
    Отговори: 10
    Последно: 13-09-12, 10:59
  2. Windows 7 Ultimate - версии и ъпдейти?
    От dmitry във форум Windows
    Отговори: 8
    Последно: 02-06-10, 17:09
  3. Windows 7 Enterprise vs. Windows 7 Ultimate
    От ivanxxx във форум Windows
    Отговори: 11
    Последно: 01-04-10, 21:22
  4. Windows Vista Ultimate Edition
    От taipan във форум Windows
    Отговори: 9
    Последно: 27-03-07, 17:06
  5. Отговори: 3
    Последно: 09-04-05, 16:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе