Резултати от 1 до 5 от общо 5

SFV arhiv ????

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    243
    #1

    SFV arhiv ????

    kak da razarhiviram arhiv s tva uduljenie[:-banghead] svalih si Easy SFV Creator ama ili az sum tup i nemoga da se opravq s programata ili tq moje samo da skanira sfv arhivi ???

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    632
    #2

    SFV arhiv ????

    http://www.setcom.bg/news/forum_lite...?TOPIC_ID=6526



    Ami prosto otvarjash s WinRar pyrvija fail ot arhiva, ne tozi, koito e SFV i razarhivirash.

  4. Novice
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    4
    #3

    SFV arhiv ????

    Този SFV е напълно безсмислен. Разархивираш с WinRAR или WinACE и ще получиш може би 2 файла - един *.bin и един *.cue. Оттук нататък е лесно - cue файла си е един вид CD Image. Бърнваш го с Daemon Tools или друг емулатор и voila.

  5. Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    327
    #4

    SFV arhiv ????

    Понеже в другия топик, който трастиката е посочил също не се обяснява за какво са тези .sfv файлове, ще обясня тук. Дефакто от тях нямате нужда, а само от .rar/.rxx файловете.



    Когато се дистрибутира някакъв софтуер, било игра, било програми или друго, нацепен на малки архивчета, ако някой от архивите е изтеглен лошо или си е скапан по принцип, WinRar няма да ви каже в кой точно е проблема и вие трябва да теглите всички отново, за да (евентуално) издърпате коректно и повредения (ако е качен скапан архив, естествено, колкото и да го теглите, няма да има полза). Та .sfv файла съдържа да ги наречем контролни суми (cheksums) на всеки един от нацепените архивчета и със специална програма можете да сравните това, което е в .sfv-то и това, което сте изтеглили и така да разберете кой точно архив в счупен и да изтеглите наново само него.



    SFV мисля че идваше от Simple File Vеrificator.



    Извън темата:



    А бе да го е**, този КРЕДОР. Отдавна не съм писал във форума, ама тая джаджа адски ме ***ва и непрекъснато сама се сменя. Сигурно хората са пропищяли вече, ама не знам дали има отворена тема. Някой може ли да ме светне. Това си се сменя както си поиска, като натискам shift например... и ми насира писането тотално. Не стига че се мъча да пиша на кирилица, да изписвам английските имена както са в оригинал, ами и това :-).

  6. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    1,594
    #5

    SFV arhiv ????

    и само да добавя има една програмка наречена quicksfv има я на всякъде по фритата за проверка по чексуми и sfw файлове а и да sfw файла представлява прост текстови файл в който са записани имената на файловете и техните чексуми

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе