-
Помощ за антивирус?
Здравейте, зна, че подобни теми са обсъждани, обаче имам следния проблем:
Имам 2 офис компа с 233MHz процесори и 64Mb RAM. тарся им добра антивир, защото Norton Antivirus 2003 ги бави страшно и дори понякога почват да забиват и някои програми да забиват (illegal operation), пробвах и с f-prot, но той май не открива всчки вируси. Пропуснах да кажа, че машините са в мрежа и трябва защитата да е маь добра, защото има доста вируси.
Благодаря ви предварително.
-
Помощ за антивирус?
Пробвай с AVG .Върви кат пушка на 133 MHz и 64 SDRAM само Live Update тряаа да си го праиш сам.
-
Помощ за антивирус?
Абе тоя АВГ нещо ме прецака,инсталирам си го на един комп и след ден два опс Фънлов ??????
Тоя негов шел не бачка ли ???????????
-
Помощ за антивирус?
Тука е от бая време и досега не имало проблеми ,като казвам тука имам предвид една зала ,демек сещайте се .
-
Помощ за антивирус?
1. PC-Cillin 2002.... почти не се усеща забавяне на PC-то.
<font color="red">Here</font id="red">
<font color="red">Here too</font id="red">
2. Norton Antivirus Corporate Edition <s>V6.x</s>, задължително <s>V6.x </s>защото е по-лека (Client and Server)
3. Inoculate
<font color="red">Here</font id="red">
-------------
<font color="green">уточнение: </font id="green">имах пред вид версия 7 на NAVCE. Имам целият пакет за сървър, за НТ, за 98/95/3.11/ДОС и още. Server and Clien for all. И се обновява без грешка.
----------
<font color="green">Norton Antivirus Corporate Edition 7.1 я инсталирах на Сайрикс на 166 със 16 рам и работи перфектно. Почти без забавяне. </font id="green">
---------
Касперски Лаб вер. 4.х е много тромава и ми забива ПЦ-то редовно.
---------
В новото списание "Софтуер" има F-Prot за ДОС и ъпдейтите до 11.03.03 и няма никакъв проблем да се стартира през ДОС конзолата на Уиндоуса (върши работа). Също така има и ъпдейти за Нортон и за Касперски.
-
Помощ за антивирус?
Norton Antivirus и 7-а версия не е никак тежка... за разлика от най-новата, 8-ма, която има отделни инсталационни файлове за сървър и клиент.
-
Помощ за антивирус?
Касперски преди беше добре - напоследък не съм го ползвал и за новите версии незнам но старите си ги биваше на слаби машини
-
Помощ за антивирус?
При мен Касперски страшно ми забави машината , не мога да я позная ....Иначе лови вируси по-добре от Нортън, вече мога да ползвам Казаа спокойно ...[8D]
-
Помощ за антивирус?
Всички тези ли имат поддръжка, защото на едната машина има стар Нортън и вече не се обновява по мрежата :(-
-
Помощ за антивирус?
Актуализацията на Norton Antivirus е валидна една година след инсталирането на продукта, за продължаване на този срок се плаща. Ако искаш да "надхитриш" програмата, има начин - "лъжеш" я с датата, т.е. връщаш системната дата в периода, в който си имал право да актуализираш, стартираш актуализацията и след като приключи, оправяш датата. Имаше и tool за тази работа - потърси "Norton Antivirus" например във www.cracks.am
-
Помощ за антивирус?
AVG ne хващаше ророн едим месец след излизането му. Но пък има безплатна версия.
-
Помощ за антивирус?
Другият номер да излъжеш Нортона е преди да го инсталираш да смениш датата напред с примерно 6-7 години, инсталираш и след рестарта я връщаш нормална. А за crack.am по-внимателно, защото там има прогрмаи с вируси и троянци. Например има за Нортана Norton free Update for ever крак, който съдържа вирус.
----------------
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Актуализацията на Norton Antivirus е валидна една година след инсталирането на продукта, за продължаване на този срок се плаща. Ако искаш да "надхитриш" програмата, има начин - "лъжеш" я с датата, т.е. връщаш системната дата в периода, в който си имал право да актуализираш, стартираш актуализацията и след като приключи, оправяш датата. Имаше и tool за тази работа - потърси "Norton Antivirus" например във www.cracks.am
<div align="right">оргинално мнение на Slero</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
-
Помощ за антивирус?
пробвай с PandaAntivirus. тя следи натоварването на компютъра, също има и атоматични ъпдейти всеки и ден. според мен е дост бърз антивирус ...
-
Помощ за антивирус?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Другият номер да излъжеш Нортона е преди да го инсталираш да смениш датата напред с примерно 6-7 години, инсталираш и след рестарта я връщаш нормална. А за crack.am по-внимателно, защото там има прогрмаи с вируси и троянци. Например има за Нортана Norton free Update for ever крак, който съдържа вирус.
----------------
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Актуализацията на Norton Antivirus е валидна една година след инсталирането на продукта, за продължаване на този срок се плаща. Ако искаш да "надхитриш" програмата, има начин - "лъжеш" я с датата, т.е. връщаш системната дата в периода, в който си имал право да актуализираш, стартираш актуализацията и след като приключи, оправяш датата. Имаше и tool за тази работа - потърси "Norton Antivirus" например във www.cracks.am
<div align="right">оргинално мнение на Slero</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
Ха-ха, ru-boy, готин номер с датата напред... признавам си, не съм го правил, но ще го опитам... а що се отнася до www.cracks.am - рискът си е риск в повечето "кракерски" сайтове (от тази категория)
-
Помощ за антивирус?
<font color="blue">NOD - AMON</font id="blue">. Съвсем малка и абсолютно не се усеща на ПЦ-то. Препоръчвам я. Незнам обаче доколко е надеждна. Ползвам я вече 10 дена и не е лоша.