Някому попадала ли е под ръка и ако да, може ли да ми даде линк от къде да я изтегля?
Някому попадала ли е под ръка и ако да, може ли да ми даде линк от къде да я изтегля?
Какво да ни е попадало?
Windows XP?
Програма за оценка на производителност на ОС?
Програма за оценка на производителност на РС?
Предполагам, че пита за оценката която е има при windows 7. За XP не знам дали има такъв софтуер за оценяване. Според мен тези оценки са пълен майтап, никога не съм се водил по тях.
XP не поддържа оценка за производителност като Win 7, ако има- едва ли ще е обективна. Win 7 има само 1 фактор който гледам и от който зависи всичко - скорост на hdd
подкрепям техното (и обема на рам-та ) но всъщност може да се пусне под xp Windows System Assessment Tool (winsat), който дава статистиките за виста и нагоре, стига да се изкопчи от Windows Vista Upgrade Advisor, както обясняват тука Run Vista's Windows System Assessment Tool In Windows XP -
опциите за командния ред - Winsat
макар че ми се губи идеята каква е - как се държи същия хардуер под друга ос? а то пък едни бенчове...
попадало ми е
нарича се:
hyperpi
aida64
pcmark
3dmark
furmark
hd_speed
....
Явно не всички , с изключение на един човек са ме разбрали, за това ще поясня. Виждал съм Windows XP, което изглежда като Windows 7, вкл. и оценката за производителност, която ме интересува. За това иде реч.
Няма официална подобна операционна система! Тази която ти си виждал е пипана от някоя групичка аматьори за да изглежда "фиешън"! Не вярвам колега който дори малко да е на ти с компютрите и интернет сигурноста да рискува да си сложи такова ..."Нещо!" и да се надява, че всичко ще е наред.
от източника знам, че се е държала прилично поне година и половина...търся мнението на друг човек, който е използвал подобна операционна система.
Този пост е редактиран от dinko69; 21-06-13 в 20:20.
Тогава мисля, че тук не е правилното място да питаш. По-добре се допитай до ...източника си. (Не се заяждам, опитвам се да те предпазя от грешки).
@dinko69: Въобще не ти трябва такава "тунингована" версия на ХР, не знам източника ти какво е имал в предвид, че се е "държала прилично". Но според мен стой далеч от такива самоделки, по-малко ядове ще имаш.