PC-to mi e COMPAQ celeron1300 SDRAM128.Kak 6e vurvi WinXp i dali 6e e po dobre ot WinME i dali 6e tova 6e opravi nastoia6tite problemi("invalid code page specified";"Erreur automation";4esto zabiva i pc-to e bavno!?
PC-to mi e COMPAQ celeron1300 SDRAM128.Kak 6e vurvi WinXp i dali 6e e po dobre ot WinME i dali 6e tova 6e opravi nastoia6tite problemi("invalid code page specified";"Erreur automation";4esto zabiva i pc-to e bavno!?
Ами ще върви, макар че 128 памет са му малко.
А тия грешки може и да не са от Win-a...
PC-то може да забива по много причини и Win-a е една от тях, може паметта да не е наред, може охлаждането на процесора де не е наред....
Значи на Селерон на 366 WinXP си върви перфектно само че с 512 РАМ
Слажи му на твоя още 128 и няма да имаш никакви, ама никакви проблеми
На 128 RAM ще върви. Е, не като на 256, ама сносно. Няма да му пускаш едновременно много приложения като начало, а след време ще си възкупиш още малко памет - в момента не е скъпа. А процесора ти е достатъчен. Проблемите с МЕ доколко ще ти ги реши - не се наемам да твърдя, но като цяло ХР е доста по-стабилен от всички предишни версии на Windows (ако не броим 2000 - там нещата са горе-долу сравними).
Pri vsichki sluchai mislq,che shte si po-dovolen ot Millenium. Spored men tova e mnogo sbyrkana versiq na Windows i dava strashno mnogo problemi. I az bqh s Millenium, sega sym s XP i e mnogo po-dobre. Nishto ne ti prechi da si vdignesh malko RAM pametta. Moje da imash malko problemi s igrite, no inache e po-dobre.