Здравейте! Имам един Dell Inspiron 3721 с логото на win8 e но искам да му сложа win7, но не му тръгва Wi-Fi. Ина друг компютри от новите съм чувал за тоя проблем. С win8 всичко си върви без драйвъри. Как става номера да си имам win7?
Здравейте! Имам един Dell Inspiron 3721 с логото на win8 e но искам да му сложа win7, но не му тръгва Wi-Fi. Ина друг компютри от новите съм чувал за тоя проблем. С win8 всичко си върви без драйвъри. Как става номера да си имам win7?
Влез в мениджъра и виж дали са инсталирани драиверите. Ако не търсиш в нета драивър и инсталираш. При уин 8 са вкарани доста повече драивъри и затова не ги търси като при уин 7.
Най "баламския" начин е: слагаш 8-ца, влизаш в дивайс мениджъра, виждаш каква е безжичната карта и намираш драйвери за 7-ца за нея. След това Слагаш седмицата и инсталираш изтегления драйвер. Ако можеш да определиш каква безжичната карта по нейното хардуерно ID в дивайс мениджъра, тогава ще се разминеш без инсталация на 8-цата.
Да просто се оказа просто свалих драйвер от саита на производителя, което е тъпо, защото стария ми Acer 5738g слагаш си 7-цата и нищо не търсиш. Тоя win8 само за беля... Благодаря ви за отговорите!
ако компютъра е произведен след като е пусната 7-цата как очакваш да има драйвер?
а сайта на поризводителя си е стандартен начин за намиране на драйвери, не знам кое му е толкова странното.
Да сте чували за SamDrivers_13.8_Full SamLab.ws - !ДРАЙВЕРЫ! SamDrivers 14.4
Advanced System Optimizer v3.5 от заундата има режим на инсалиране/ъпдейт на драйверите и се справя чудено