Отговор: ОС дял - Windows 7 - 51%, Win XP - 25%, Win 8 - 12%
Или аз съм много зле, или ти не знаеш какво приказваш. Без значение дали акаунта има права или не, още от ... май виста трябва да се съгласяваш да си ползва правата и акаунт administrator няма, освен ако сам не си го направиш.
Цитат:
Първоначално публикувано от
tolostoi
Или аз съм много зле, или ти не знаеш какво приказваш. Без значение дали акаунта има права или не, още от ... май виста трябва да се съгласяваш да си ползва правата и акаунт administrator няма, освен ако сам не си го направиш.
С този пост се разбра че определено не знаеш и е добре да не говориш така крайно за неща които неразбираш. Още от Windows XP си има създаден Администраторски акаунт, но тепърва да те уча как , къде ,какво и кога - нямам време, и пак опираме до фразата че "трябва да се чете "
Цитат:
Mr.TECHNO
С този пост се разбра че определено не знаеш и е добре да не говориш така крайно за неща които неразбираш. Още от Windows XP си има създаден Администраторски акаунт, но тепърва да те уча как , къде ,какво и кога - нямам време, и пак опираме до фразата че "трябва да се чете "
:) Бас държа че преинсталираш на цялата махла Уйндоусите и си най-добрия. Темата е друга, нямам какво да добавя.
От няколко месеца съм с Win8 прет това с Win7 невиждам някаква фрапираща разлика.
Цитат:
tolostoi
:) Бас държа че преинсталираш на цялата махла Уйндоусите и си най-добрия. Темата е друга, нямам какво да добавя.
Относно инсталациите и "махалата" -Не инсталирам нелегален софтуер , не се занимавам с инсталации !!!
отделно самото понятие - "махалата" ми е как да кажа нещо което не ме интересува и ако много държиш да се занимаваш с моята махала - дай телефон да го раздам на желаещите .
Техно, давай го малко по-скромно бе човек. Каза, че трябва да се чете и че делиш IT-тата на специални като теб и некадърни, не го повтаряй във всеки пост...
kod
Цитат:
Mr.TECHNO
Това се избягва като се логнеш с администратторския акаунт :)
Не се избягва специално за OpenVPN! Трябва изрично да му зададеш да се изпълнява с админ права!
Цитат:
tolostoi
Съгласен!
Цитат:
Mr.TECHNO
Не съгласен!
Най-вече с назидателния тон! Четете, четете - само ти четеш...
И аз съм много кадърен, всичките ми машини са с 8.1 и само един кошник съм оставил с ХП 'щото на него пускам едни "вълшебни" програмки дето не се харесват с 8-та. Хич не ми пука че няма старт и че имало големите квадрати. Машините ми работят по добре под 8/8.1 отколкото под 7, това е лично наблюдение. А и си е веселба с GPT-татa и UEFI :)
Цитат:
oddi
А и си е веселба с GPT-татa и UEFI :)
Ааааа добре дошъл ....новото за Windows си е добре познато за Мак потребителите ...само дето не ползваме UEFI а чисто EFI :)