Instalaciya na XP i 98 na edin dyal !!!
Додо, има специализирани програми (Norton Ghost например, пък много други) които създават file в който се съдържа точно бит по бит копие (и няма "достъп отказан, виндовс работи в момента с тази програма" и други мрън-мрън) на избран от Теб дял от HDD-то Ти, например на C:\. И после, когато виндовса Ти се прецака (т.е. съвсем скоро, ако инсталираш и пробваш нови програми или ако просто дишаш шумно в съседната стая) можеш да boot-неш със Startup disk-а на 98-ицата например, да стартираш програмата, и да си възстановиш целия дял с операционната система (или дори няколко дяла) до нивото на което е бил при създаването на имидж-file-а. Красота! Разбира се губиш всички придобивки от периода след създаването на имидж-file-а. [:I]
На мен също ми се случи веднъж да инсталирам 2 Windowsa на един дял и нямаше проблем(WinMe+Win2K).Това беше преди около година и досега двата Windows-a си работят без проблем.
Честно да си<font face="Andale Mono"></font id="Andale Mono"><font face="Andale Mono"></font id="Andale Mono"><font face="Andale Mono"></font id="Andale Mono"> кажа даже не знаех че е NOT RECOMMENDED! [:)]
Ми, ако се скапе единия (98 щото си е малко нестабилничък по принцип) и форматираме два Уиндоуса заради един. Е, ако имаш image файл не е чак такъв проблем, ама дразни адски(особено ако си имал важна инормация). А, не мисля, че два Уиндоуса с един имидж файл е кой-знае какво удобство! Според мен два имидж файла не са неудобни.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Невъзможно!!!!!!!!!!!!!!
<div align="right">оргинално мнение на Waverunner</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
офффф, ай стига си ми говорил на изуст!