Zashto spored vas kato resha da pusna niakoia igra pod win2000 s instaliran serviz pak 2 i direkt hiks 8.1 nt i via 4.32 mi vliza v 60 herca rejim.Obiknoveno monitora go nastroivam na 100 hz 800X600 32 bit color v win 2000 no kato se pusne igra pada na 60 hz .Kak da se opravi tova spored vas
noises vmesto da se chudish zashto e taka vzemi si niakoi tweak za radeon i si setni refresh rate na kartata za vsiaka razdelitelna sposobnost i az imah takuv problem no go razreshih s edin tweak Nvidia refresh rate fix sigurno go ima i za radeon
razkarah dx 8.1nt i slojih dx8.0nt.Pak sum na 60 hz v igrite nezavisimo ot refresha.Tozi tweak Nvidia refresh rate fix go znam i tochno takuv mi triabva za radeon32mb sd ram.Ostana da opitam s programata na toshe montana.Blagodaria na vsichki za sega
Polojenieto e tragichno s tia 60 hz pri win2000 i ati radeon .Tova se otnasia samo za igrite .Radeon twekar 1.1.95 iska gtk i slagam gtk <niakva win2000 programa>i ukazvam 100hz ama ne seiva i ne vazpriema tuikara .Херц туул не върви под уин2000.Или аз не знам как да настроя туикара за ати.
Komputara mi e T-bird 700mhz overkloknat na 960mhz ,duno DFI -ak 75 ec (mollov e napravil revu)dunoto e super stabilno do 137fsb.ZA radeona znaete 32mb sd ram (www.most.bg)makstor40gb .Izpolzvam samo edna operacionna sistema a imenno win2000 profesional na partishan c:\. Partishana e na NTSF a ne na fat 32 zashtoto 3d studio max raboti po dobre pod win2000 .No poniakoga mi se doigrava i tia 60 hz sha me poburkat.Govorih s drugi hora pod win 2000 i te sa na 60 hz no ne sa s ATI radeon a za envidia znam che sa pusnali niakva programa koiato opraviala problema s 60 hz .Hodih na adresa koito mi dade ama nishto po vaprosa shtoto pod winme i win98 tozi problem go niama .Novia tuikar go slojih oshte predi da pusnesh link za nego i tam pishe che sa opravili problema no kato nastroia na 100hz niama save tuikara .Niakoi znae li kak da seivne