3 Прикачен файл(ове)
Windows 7 Ultimate-не се актуализира
Здр , колеги от заглавието личи какво ме мьчи. От скоро забелязвам ,че не ми идват актуализации на ПС.
Проблеми с работата за сега нямам, но все пак е по добре с актуализации.
Като дам да се актуализира- вьрти по часове и не открива нищо. Долу сьм показал снимки за сьстоянието му.
Несьм много на Ти с тези упражнения и техника, но все пак мога и да се оправя с ваша помощ.
Последната ми актуализация е от 09.месец.
Отговор: Windows 7 Ultimate-не се актуализира
Инсталирай KB3102810 (32 bit или 64 bit) и опитай пак да актуализираш.
не знам в кой господ вярваш, ама явно си уцелил правилния, че да актуализираш windows и да нямаш никакви проблеми :))
3 Прикачен файл(ове)
Той до последно се актуализираше, и аз избирах кой актуализации да инсталирам сам.
Но от извесно време се загледах и не получавам актуализации.
ПП-Инсталирай KB3102810 (32 bit или 64 bit)
Инсталирах е, и е пуснах..в момента тьрси такива за този компютър
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=21287&stc=1
- - - - - - - - - -
Инсталирах погоре пограмата и е пуснах. Вече повече от 30м- тьрси и Не намира нищо.
Смятам да не изключвам ПС тая вечер, белким намери нещо.
И ето какво друго ми показва...Забрана някаква ли е това за актуализация
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=21290&stc=1
След третия неуспешен опит, бих направил един профилактичен scandisk.
След което бих сменил DNS с гугълските 8.8.8.8 и 8.8.4.4
Ако е лаптоп, ще отида при някой приятел с друг Интернет доставчик.
Това което допълнително прави нещата странни, е че няма код на грешна на снимката с червеното. А пък и текста е много ситен и с лоша разделителна способност и на практика не се чете (поне при мен)
Всъщност кода е 0x8024402C.
Ей тук са описани доста грешки за Windows Update
https://support.microsoft.com/en-us/kb/883821
Твоята също е там. Описали са, че някаква рецепта за преконфигуриране на прокси, но като цяло може още да е липса на връзка до Windows Update или зловреден код, който се "прави на прокси".
Там в посочената страница има Fix. Що не пробваш с него, а също така да направиш reset на Windows Explorer през Control Panel
Може да се направи пълен Disk Cleanup на диска и рестартира,така ще се преконфигурират ъпдейтите.
Малко off- , но да те питам все пак : за какво ти са тези ъпдейти ? Имам 4 машини с уиндоус 7 по на 3-4 години, отделно съм инсталирал на приятели поне още 25 и първата ми работа е като инсталирам ОС е да им спра ъпдейтите - и никакви грижи.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
Малко off- , но да те питам все пак : за какво ти са тези ъпдейти ? Имам 4 машини с уиндоус 7 по на 3-4 години, отделно съм инсталирал на приятели поне още 25 и първата ми работа е като инсталирам ОС е да им спра ъпдейтите - и никакви грижи.
Знам ли.
Просто, като не ги получавам и избирам имам чуството,че нещо се е омазало. Засега компа си бачка ама...
За по-горе споменатите методи, пробвах ги и ефект няма. Постояно си тьрси актуализации вече 4ч.
Забрани ъпдейтите и си живей живота:BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
Забрани ъпдейтите и си живей живота:BigGrin
Ако е свързан в Интернет (което е най-вероятно) по добре да си ъпдейтва уина своевременно поради дупките които се налага да бъдат запушвани...
То като гледам ..Те сами са си забранени :confused:
ПП-След което бих сменил DNS с гугълските 8.8.8.8 и 8.8.4.4
Направих ги на 8.8.8.8 DNS-И пуснах да тьрси нови актуализации, преди 10мин, Да видим какво ще покаже......ама се сьмнявам:mad: