Ami ne si pravia truda da puskam upload neshtata na servera da vidia kakvi sa ta zatova moje da sum se oburkal!!!!
Преглед за печат
Ami ne si pravia truda da puskam upload neshtata na servera da vidia kakvi sa ta zatova moje da sum se oburkal!!!!
Nov film na servera "Ghosts of the MARS" v dve chasti!!!!!
Admin ili njakoi druk koito znae kazhete kakvo pravite s tozi fail Hero3.ace Izteglih si HOMM3 cjalata ot ftp-to na Ivan a sega ne znam kvo da go pravja, v smisal kak da go zapi6a na CD. Kato dam da go razarhiviram s RAR mi dava "Hero3.ace: Unknown method in hero3\EarthLink\DIALER\MEDIA" i t.n. i ne moga da go razarhiviram
Svali si winACE 2.04 ot winace.com.
Winrar 8.0 ne poddarja po-novite ace-formati. Mi tva e.
Mi sled kato razshirenieto na arhiva e ace znachi triabva da probvash s winace!!!!!
Za vseki koito iska nov software igri ili filmi moje da postva zaiavki i linkove na adress www.bg-peering.com v foruma!!!!
ima niakolko novi filma na servera gotovi za download utre shte sloja oshte 2filma!!!
Ivane kakvo stava? Kato se opitam da otvorja http://212.36.17.65/ftp mi dava slednoto:
No web site is configured at this address.
A failovite koito svaljah mi prekusnaha i mi dava The file was not found on the server
Sorry, sega njama problem
Ivane,
Interesuwame tozi Norton Antivirus 2002 na
saiata stawa li za Win XP zashtoto tozi na WarezBG e samo za 98/ME/2000 ,Pitam za da znam dali da go tegla ili ne , blagodaria predwaritelno!
Dokolkoto znam tozi norton raboti i na winxp
ako ne bachka mojesh da si izteglish NAV corporate edition toi bachka na vsichko!!!
Za potrebitelite na win 2000 dneska shte sloja IE 6.0 + windows media player 8.0 v edna instalacia.
Zdraveite izteglih ColinMcRae 2 ot ftp-to na Ivan no ne moga da ja podkaram. Razarhiviram ja bez problemi i startiram .exe - to no ne ste da trugne. Prosto nisto ne stava. Mahnah atributite read only, pak ne stava, a i ne vizhdam .reg file. Njakoi koito ja teglil da znae kak se puska igrata.
Sorry zabravil sum da sloja reg file v dir mojesh da si go drupnesh veche!!!
Ivane ne znam dali si probval igrata, az svalih .reg file dobavjam registara tozi put se startira pone na4alnia prozorec no mi iska CD2, nakratko pak ne stava. Ta si drupnah slednia file
http://63.217.26.28/pcfixes/CMR2_NOCD.ZIP
V nego ima .reg file i CMR2.exe smenih gi startirah gi i si trugna igrata. Ta misalta mi e da gi probva6 zastoto ne znam dali si probval tozi rip, mozhe i samo pri men da ne e ba4kal.