ftp-to servera ima uptime 60 dni taka che niama problem stiga da teglite prez noshtta niama da ima nikakvi ogranichenia na trafic i skorost t.e mojete da stignete do 4mbps ako niakoi vliza prez denia da se ogranichava sam na okolo 50k za da ne mi suzdava problemi s moite klienti za internet!!!
Novi neshta na Ftp-to:
App
okolo 20 novi programi
Sekciata za chekijii sushto e uvelichena s okolo 100 novi filmcheta.
Shtoto gledam che predimno ot tam se tochi!
mredu drugoto predstoi suzdavane na sekcia s video klipove i mp3 pishete kakvo iskate da sloja tam!!
az bih ti napylil ftp-to ama si plashtam na trafik osobeno upload-a tyi kato downloada mi e prez DVB-to.
ako ti se namira Brice 3D ver.4 ili > na meta creation pls. sloji go na ftp-to che mi trqbwa.
oshte nqkoi pita za mp3ki na hipodil "nadyrweni wyglishta" i az gi iskam ako mojesh da gi slojish tam. tyrsq oshte wsichki albumi na cypress hill i na Prodigy
Pichove vijdam che ste dovolni ot FTP severa zatova bih iskal poveche idei i predlojenia .
Ako davate zaiavki za niakakuv software slojete i link kum nego za da ne si gubia vremeto v tursene!
Predstoi upgrade na servera i ftp-to shte stane 80GB taka che shte ima kude da se slagat neshtata chakam do 2 sedmici okolo 100 novi filma koito oshte ne sa izlezli po kinata.
1. Brawo Vanio,brawo kostow!! (towa e ot edni humoreski) super ti e ftp/http-to
2.Sure , bih uploadnal mnogo raboti samo da imah kato twoqta liniq (ama nqmam)
Tyrsq Norton systemworks2001
3. Otnosno web designa ... ako si nawit da predostawish materialite (texstowe,kartinki i t.n.) i dobre da obqsnish kakwo tochno iskash moje da ochakwash..misla byrz i kachestwen "otgowor"(site)!!!
Icq UIN XXXXXX shte ti predostavia materiali i software za razrabotka na web saita a kolkoto do uploada shte imash dostup do moita linia stiga da ti se zanimava da uploadvash moga da ti konfiguriram shell za 2 min taka che niama da imash problemi!!!
Za da se zapazi skorostta visoka se nalaga da ograniacha broia na userite koito tochat po edno i sushto vreme ot ftp-to.
v momenta sa razresheni 5 sesii kum ftp i 10 kum web moga da gi vdigna no ot otva shte postada skorosta na download.
shte napavia da ima po 20 sesii na web i ftp
ne iskam da razreshavam i mnogo sesii zashtoto niakoi polzvat dolnload menajeri s po 10 sesii na file i to na modem koeto niama nikakuv smisul obache kak da im go obiasnish cepeneto na faila ima smisul samo ako skorostta ti e po visoka ot 50k.