Mislq si dali ima realen smisyl da gosvalqm....
Ako niakoi ve4e se e izlygal ste sym mu blagodaren ako kaje mnenieto si....
Mislq si dali ima realen smisyl da gosvalqm....
Ako niakoi ve4e se e izlygal ste sym mu blagodaren ako kaje mnenieto si....
Ами какво да ти кажа, приложих го на всички сървъри, които поддържам, защото 2 от поправките ме касаят... Никакъв проблем засега. Малко ме тревожи факта, че не е международен, а само английски, но все пак 2-та бъга, които оправя са ми много важни, така че рискувах, въпреки че никъде в сайта на Microsoft не открих данни, че е излязъл официално.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...въпреки че никъде в сайта на Microsoft не открих данни, че е излязъл официално.
<div align="right">оргинално мнение на orpamarosa</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
http://www.microsoft.com/windows2000...p4/default.asp [:D]
Аз го свалям в момента, но тъй като съм с dial-up не се знае кога ще го сваля. Ако някой забележи нещо нередно да поства докато е време ...
Не знам до сега да има някакви проблеми...крайно време беше да излиза СП4...Освен това вече тук таме мяркам Уин 2000 + СП4 (интегриран) []
ami mnogo stranno beshe kogato izleze Service Pack 3, koito wklu4washe w sebe si 1 i 2 i beshe dosta golemi4yk (i az sym s dial up), da se nadqwame 4e 4-ri si samo 4-ri .
Ами аз вече го деинсталирах - причината - взе да се рестартира РС-то, син екран ... сега чакам да видя дали проблема ще изчезне...