За всички фенове на Nero 6 : S/N 1A23-0006-7130-1204-8976-4901
Интерфейса на Nero 6 / Smarta/ е интересен,но постоянно ми даваше грешка при затваряне на програмата,че имаше бъг това е 100%
За всички фенове на Nero 6 : S/N 1A23-0006-7130-1204-8976-4901
Интерфейса на Nero 6 / Smarta/ е интересен,но постоянно ми даваше грешка при затваряне на програмата,че имаше бъг това е 100%
Абе веднъж писах към тоя пост,но къде ми съ дяна питанката???Админа дън мъй делнал?Пиша па:Ползвам NERO6,но имам проблем кога записвам във VCD формат-блокира ми програмата и то в момента когато съм избрал файла и съм му подал add.Появява се аплета със зареждането на двата хоризонтални стълба и....край с намеренията ми.Ай лафнете нещо по проблема ми-не бягайте от черпнята[?]
Пробвал съм различни файлове-се тая!Абе има няква деволия,но немоя я разбра от де е!Но и невярвам чрез форума да ми помогнете-то не е ли ръка да пипне и.....ама вий съ неотказвайте
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз от другаде го свалих още преди седмица и нямам никакви проблеми.
<div align="right">оргинално мнение на Боби</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Виж си коя версия ти е рара ако е по стара може и да не стане ако е 2нещо си може да не стане сложи си 3.2 и няма да имаш проблем
Има ли кей за версия 6.019, защото аз пробвах с кейгенератор-а на 6.0.09 и всеки път като го пусна трябва да давам нов кей. 10х