-
Download link za winXP
Admin,ако не се оправи с по нова версия на"ACE",и си процесор на AMD то пробвай да повдигнеш напрежението на CPU-то.Аз също имах проблем при разархивиране (CRC-error),и при инсталация на WIN2000 на cab-вете прекъсваше инсталацията.Повдигнах напрежението и реших проблема.
Успех...
p.s. тогава исках помощ във форума ако си спомняш (Проблем ASUS A7V133)
-
Download link za winXP
Versiata mi e nova - 2.03, a sam go probval na edno PC s Duron i drugo s Celeron. Ami iavno e ot vget-a - to baia prekasvashe i pri resumetata neshto se e zdravata nasralo...
Zdrave da e.
Abe az vi kazah - daite sabota, nedelia da piinem po bira, pak mejdu drugoto niakoi da go donese toz XP na CD :).
-
Download link za winXP
E, nameri se nqkoi da kaje vulshebnata dumi4ka - BIRA :)))
Admin, ne sujelqvai za XP-to, na 22-ri toq mesec izliza final tui 4e nqma smisul sega da go teglish nanovo
-
Download link za winXP
Дайте s/n за XP-то дето е на HTTP://212.36.17.65/FTP
One Ring to rule them all
One Ring to find them
One Ring to bring them all
and in the darkness bind them
"J.R.R.Tolkien"
-
Download link za winXP
V directoriata na servera si ima txt file
s serien nomer!!!!!!!!
-
Download link za winXP
Abe Admin dai da se subereme na po bira puk shte vidia moje i da donesa niakoe CD c winXP Final 2600.1 ot tebe birata ot mene cdto!!!!!!
-
Download link za winXP
Ivan imash li go nowoto XP, demek 2600?
-
Download link za winXP
Ami dai de :)
Az ot sedmica govoria v dara-bara.
Razbrahme se da se vidim tochno dnes, no predpolagam che veche e kasno da vidish posta...
Zdrave da e - pak shte se saberem.
Ako sluchaino go vidish - poveche info ima tuk:
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...2D%C1%FA%F0%E0
-
Download link za winXP
Zdrasti imam goliam problem ne moga da nameria shiban crack za WinXp Build 2526
niakoi ako mi dade link ili mi go izpratina na e-maila ste sum mu mnogo blagodaren :) e-maila e vnikolov@columbus.rr.com
Thanks predvaritelno :)
ICQ # 32376250
-
Download link za winXP
free.techno-link.com/flex-2/
-
Download link za winXP
Hey Ivane mersi za linka no ne mi vurshi rabota zastoto az sum v chujbina i niamam dostup do free.techno-link :(( ako ne ti predstavliava trudnost samo mi go prati po-emaila mnogo sum ti blagodaren :)
e-mail: vnikolov@columbus.rr.com
ICQ # 32376250
-
Download link za winXP
Ivo80 2600 ne e final bilda po dobre izchakai edna sedmica da izleze final 2600.1!!!
-
Download link za winXP
T-rex na moito ftp ima crack v dir na winxp
durpai go ot tam to ne e zatvoreno za navunka!!!!
http://212.36.17.65/ftp/app/WindowsX...2/XP_Crack.rar
-
Download link za winXP
Ivane mersi otnovo no moje bi e po-veroiatno da odaria shestitza ot toto a sega e ($210 mil.) otkolkoto da se nabutam v tvoia server postoianno imam: There are too many people accessing the Web site at this time.
mnogo te molia sendnigo na e-maila che skoro ste iziam durvoto ako ne go nameria. Na vsiakade kadeto go namiram linka e pretzakam ili vuobste go niama :(
10x otnovo :)
ICQ # 32376250
-
Download link za winXP
T-rex kachih ti go na ftp servera!!1
ftp://212.36.17.65/XP_Crack.rar