-
Download link za winXP
Flex bg-peering.com sushto se hostva ot mene
makar che e na drug chovek. Vmomenta sum v pregovori s NETISAT za dopulnitelna linia v momenta v koito ia vzema shte uvelicha sesiite na saita za momenta prosto imam dosta klienti s garantirani liniii i ne moga da im reja kapaciteta zaradi saita....
-
Download link za winXP
Flex a ti ne e losho kato napishesh flex-type za XP da go uploadnesh na ftp-to!!!!!!!
-
Download link za winXP
mojete da durpate win XP ot tozi link v bulgaria.
http://bg-peering.com
-
Download link za winXP
Niakoi da znae dali WINXP ste tragne na computer P100Mhz,64MbRAM
-
Download link za winXP
На http://bg-peering.com, каква е разликата между i386.rar и usa_2600_OEM_CORPORATE.iso? Различни версии на XP ли са? Кой от двата да теглим?
-
Download link za winXP
Ednoto e iso drugoto e I386 dir na instalacionnia windows XP corporate edition na koito kakvoto mu triabva!!!!
-
Download link za winXP
Aaa, qsno ot de si go dokopal :))
Ok, nqma da e losho naistina oshte malko kapacitet4e, 4e i az sum si haresval neshta ottam ama dokat se resha i ve4e ne moga da go svalq :)
FlexType za XP... 4e toi 2k-to e pisan na XP, oshte ot pre-beta1 (b1242 mai) sum s nego, ama nova versiq shte ima skoro (tova sushto mai :)))
stealth... zavijdam ti na optimizma ama ne ti preporu4vam da opitvash :)))))) Kolkoto vurvi 2000 na tova tolkova i XP shte trugne... ne 4e shte otkaje da se instalira de ama shte vurvi kato DOOM2 v TokenRing mreja daskaloto na 386SX-20, 4MB RAM... 1 kadur v sec :)))))
hehe, toq XP shte e kato Heroes - pohodova strategiq :)))))))))
A za i386 i iso-to: razlika nqma, iso-to e samiq disk za jelaeshti da go pekat, i386 e kompresirnata versiq na samata instalaciq za po-malko teglene... mislq 4e ivan neide go beshe obqsnil tova...
-
Download link za winXP
Thanks FLEX spesti mi dosta download
-
Download link za winXP
dobre de
towa sega final li e?
trqbwa li da slagam razni crakowe ako go instaliram ?
-
Download link za winXP
Ne we, finalnata si e. Po princip samata finalna sushto si ima nujda ot crackove shtoto ima 30-dneven trial i napulno raboteshto WPA (Windows Product Activation), no M$ pusnaha CORPORATE versiq sus izkliu4eni zashtiti za golemi korporacii... ta to4no tova e tq - vuvejdash seriala i imash nov windows :)