ако някои знае ,да ми каже та да не ми се смеят хората...
ако някои знае ,да ми каже та да не ми се смеят хората...
Adabo Acrobat Reader но и да знаеш че с него само се четат файлове, а не се пишат. Това не е точно като Word.
Adobe Acrobat може и да ги редактира и създава и конвертира от всякакви други формати май 5.0 е полседната версия но не съм сигурен
Acrobat Reader 5.0 Full. В него се съдържа и Acrobat Destiller за правене на pdf-и
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Adobe Acrobat може и да ги редактира и създава и конвертира от всякакви други формати май 5.0 е полседната версия но не съм сигурен
<div align="right">оргинално мнение на Coppermine</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Като не си сигурен по-добре не коментирай. Последната версия е 6.0.
A niakoi da znae kak ot *.pdf moje da se napravi da kajem *.doc?
Ами...
Отваряш pdf-a, Edit -> Select All (Ctrl + A), Edit -> Copy (Ctrl + C), отваряш MS WORD, Edit -> Paste (Ctrl + V), File -> Save(Ctrl +S), написваш име на файла и натискаш Save.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by germanetza
A niakoi da znae kak ot *.pdf moje da se napravi da kajem *.doc?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Много добър вариант е като отвориш pdf-a във Finereader-а като го разчиташ и записваш на док. Аз съм го правил този номер. Добре се получава и грешки не се получават заради перфектното качество на оригинала.
Псоелдната версия на адоб може да печати, но има ли начин да му се промени яркостта на фаила, та да не хаби много мастило?
Още нещо - верно ли 4 еима АAdobe Akrobat 6.0?
Като дадеш Print>Properties... можеш да дадеш вместо Normal, Draft... Така се хаби по-малко мастило