Търся драйвер за CanonMF3110
Трябват ми драйвери за Canon MF3110,искам да го включа към лаптоп с ОС Windows 10 и стационарен компютър с ОС Windows 7 64bit.
Ползвах търсачка и на сайта на производителя не намирам драйверите които ми трябват,производителя не ги поддържа.
Ако някой може да помогне ,ще бъда много благодарен!
Отговор: Търся драйвер за CanonMF3110
Да,,и като отида на сайта на производителя пише 0 драйвери!
Ами ходи където искаш!
Сдъвкал съм ти информацията, като ти посочих два линка, където е обяснено изключително елементарно какво и как се прави.
Има за Уин10 32 битов. Инсталирай си тези и мисля няма да имаш проблем с работата на принтера.
Инсталирай драйверите на MF4010 за уин 10, трябва да станат. Има ги.
Пробвах с драйвери за MF4010,но за съжаление не стават.На сайта на Canon има качени за 32 битова версия,а компютъра на който искам да го инсталирам е с 64 битова версия на Windows 7.
Няма никакъв проблем да инсталираш 32-битов драйвер на 64-битова машина. Виж, обратното не става.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
Няма никакъв проблем да инсталираш 32-битов драйвер на 64-битова машина. Виж, обратното не става.
АКО драйверът е наистина 64-битов!
точно днес сложих един "64-битов драйвер" за ethernet на 32-битов win :))
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
не съм съгласен , мога да ти дам доста принтери, където си иска x64 драйверите , но ако драйвера е x86-x64 съвместим , - тогава няма проблем.
Към автора
Закаи го на win 7 , сложи му драйвеерите , после в настройки на принтера - шерване - долу има Aditional drivers , сложи тикчета и на x64 и му покажи папката с драйвери за win7 x64
ако не ти се скара и след минута се затвои сам - можеш да го закачиш към 10-та.
същото може да стане и с 10-а , но трябва да сложиш пак там и x86 тикчето.
https://techdiy.info/pc/windows/how-...on-win10-64bit
https://www.canon-europe.com/support...207%20(64-bit)