Как да преместя буквата на втория хард от D: на Н:
В момента съм с 2 харда - първия 80 геги на 3 дяла и другия 10 геги 1 дял. Под ХР Pro нямам проблеми - втория хард ми го дава като последна буква по дефолт но под Ме винаги е D: а ми се иска пак да е последна буква след CD-RW. Пробвах с Drive Mapper-a на РМ 8цата да го фиксирам на Н: но нещо не успях. Има ли начин да го наглася винаги да е Н:?
administrative tools -> computer managment от конзолата избираш storage-> disk managment в дясно долу ти излизат физическите дискове и дяловете десен бутон на дяла и change drive letter and path ...
Под win98 не съм открил начин за това нещо. А търсих доста ...
otiva6 v system/device manager/ tam cuka6 na hdd-to/ i tam nqkude ima ili drive letter ili ne6to ot sorta... ako ne.. napravi su6toto na cdz.. 100% go ima
device manager/disk drives - properties na izbraniq hdd - settings. Но не винаги ти е позволено да ги променяш. Успех.
Лошото е че не ми дава да му резервирам друга буква под Ме. Сега го изключвам самия хард от биоса нез да му махам интерфейса и захранването. Под Ме не го вийдам а под ХР дори и изключен от биоса ми го дава като работещ и от там си прехвърлям данните.
с какъв чипсет ти е дъното?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Лошото е че не ми дава да му резервирам друга буква под Ме. Сега го изключвам самия хард от биоса нез да му махам интерфейса и захранването. Под Ме не го вийдам а под ХР дори и изключен от биоса ми го дава като работещ и от там си прехвърлям данните.
<div align="right">оргинално мнение на Miroir</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
малиии :)
на Longhorna сигурно вече няма да е необходимо и да го включваш към дъното, само го показваш(като чорап на куче-следотърсач) и докато се усетиш, той вече се е бутнал :)))