Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да преместя буквата на втория хард от D: на Н:

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2002

В момента съм с 2 харда - първия 80 геги на 3 дяла и другия 10 геги 1 дял. Под ХР Pro нямам проблеми - втория хард ми го дава като последна буква по дефолт но под Ме винаги е D: а ми се иска пак да е последна буква след CD-RW. Пробвах с Drive Mapper-a на РМ 8цата да го фиксирам на Н: но нещо не успях. Има ли начин да го наглася винаги да е Н:?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2003

administrative tools -> computer managment от конзолата избираш storage-> disk managment в дясно долу ти излизат физическите дискове и дяловете десен бутон на дяла и change drive letter and path ...

4. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Под win98 не съм открил начин за това нещо. А търсих доста ...

5. Тук е от
    Aug 2003

otiva6 v system/device manager/ tam cuka6 na hdd-to/ i tam nqkude ima ili drive letter ili ne6to ot sorta... ako ne.. napravi su6toto na cdz.. 100% go ima

6. Member
    Тук е от
    Jun 2001

device manager/disk drives - properties na izbraniq hdd - settings. Но не винаги ти е позволено да ги променяш. Успех.

7. Тук е от
    Nov 2002

Лошото е че не ми дава да му резервирам друга буква под Ме. Сега го изключвам самия хард от биоса нез да му махам интерфейса и захранването. Под Ме не го вийдам а под ХР дори и изключен от биоса ми го дава като работещ и от там си прехвърлям данните.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2001

с какъв чипсет ти е дъното?

10. Member
    Тук е от
    Jun 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Лошото е че не ми дава да му резервирам друга буква под Ме. Сега го изключвам самия хард от биоса нез да му махам интерфейса и захранването. Под Ме не го вийдам а под ХР дори и изключен от биоса ми го дава като работещ и от там си прехвърлям данните.

<div align="right">оргинално мнение на Miroir</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

малиии

на Longhorna сигурно вече няма да е необходимо и да го включваш към дъното, само го показваш(като чорап на куче-следотърсач) и докато се усетиш, той вече се е бутнал )

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 05-11-13, 17:32
  2. Как мога да променя буквата
    От stekyman във форум Windows
    Отговори: 14
    Последно: 15-03-08, 07:58
  3. Отговори: 7
    Последно: 06-12-06, 10:32
  4. Кой е втория...
    От gggggg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 24-07-06, 21:48
  5. Отговори: 6
    Последно: 06-09-03, 15:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе