на кой порт се връзва това чудо че откак си сложих firewall никакви ъпдейти не тегли
Преглед за печат
на кой порт се връзва това чудо че откак си сложих firewall никакви ъпдейти не тегли
ne ti trqbva... install-vai si samo SP-ovete
Кинг, ние ако чакаахме само SP-тата досега всички да сме с Бластер, ама просто някои хора посещаваме по честичко windowsupdate.microsoft.com.
Копер, не знам точно но защо не посещаваш ръчно страницата за ъпдейтите, Автоматичното обновяване никога не е работило както треа, било с файъруол или без такъв. Просот си определи един ден в седмицата в който да проверяваш за ъпдейти. Пък и ако четеш новините на сетком, тук в голяма част от случаите се пускат новини с по важните кръпки
ами от мързел основно .. сега проверявам на 2-3 дни през страницата но понеже немога да рестартирам по всяко време трябва да оставам до по късно за да ги издърпа и после инсталира а с автоматичния само инсталацията чакам. Вярно че не е цвете самия autoupdate и дърпа по няколко пъти еднакви pach-ове ама по лесно ми са струва.Освен това един netstat ще ми каже каквото искам да знам ама немога да го хвана в крачка да се свързва само гледам в event log-а че не е успял.Та ако някой знае порта аз предполагах че е на 80 но явно не е. Мерси предварително