БРАВО БЕЕЕЕ СЦЕПИХТЕ.ЕВАХ ТЕЗ СЕКРЕТНИ БОЛТОВЕ ПО ДОБРЕ ДА МУ ОДАРЯ ЕДНА ЗАВАРКА ИЛИ ЕДИН СЕКРЕТЕН КЛУ4 .НЯКОИ ОТ ВАС ДА ВЗЕМА ЗАЯВКИ ША МУ ПЛАТЯ РАЗБИРА СЕ ДА МИ НАПРАИ ЕДИН СЕКРЕТЕН БОЛТ ВИЖДАМ 4Е РАЗБИРА ТЕ ОТ ТЯХ.
БРАВО БЕЕЕЕ СЦЕПИХТЕ.ЕВАХ ТЕЗ СЕКРЕТНИ БОЛТОВЕ ПО ДОБРЕ ДА МУ ОДАРЯ ЕДНА ЗАВАРКА ИЛИ ЕДИН СЕКРЕТЕН КЛУ4 .НЯКОИ ОТ ВАС ДА ВЗЕМА ЗАЯВКИ ША МУ ПЛАТЯ РАЗБИРА СЕ ДА МИ НАПРАИ ЕДИН СЕКРЕТЕН БОЛТ ВИЖДАМ 4Е РАЗБИРА ТЕ ОТ ТЯХ.
Ъъъъ, не разбрах защо точно хард диска трябва да позволява/забранява тегленето от интернет. Що не опиташ със заплахи, по сигурно е ако си здравко. Иначе е много елементарно, инсталираш си CigWin и пишеш mount /dev/hda1 ro /mnt/hda1
буахаха, не издържам
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">//offtopic
Това за секретния болт и 3.11 ми напомния за онази приказка за принца който имал болт вместо пъп
//offtopic
<div align="right">оргинално мнение на klamer</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хихи, и като му отвили болта му паднал гъза