Това да стигнеш до трети курс май е излязло доста скъпо на баща ти... (при тия цени за даден изпит без знания, за които се говори)
Това да стигнеш до трети курс май е излязло доста скъпо на баща ти... (при тия цени за даден изпит без знания, за които се говори)
Хахахаххааххааха зако ма карате да се смея ве.
Кво общо има знанията със сричането.
Пък и човек да не си напрай ташак за нещо, тука го праите...
от пръдня - на диария.
Аз мислех, че питаш нещо, пък ти ташак си си правил ...
Не е лошо ...
Утре сутринта ще стана по раничко и ще ти помогна ...
Ташак си правя ...
Момчета, вие сте сбъркали нещо. "зако" го карате момчето да се смее "Ве"(май беше най точната фраза диалектически и граматически погледнато.
(извинявам се, не биваше да се меся....все едно не сте го прочели....моля някой да го изтрие..не се стърпях)
ave ei Pitka li si kvo si na teb ko ti burka v <font color="red">******</font id="red"> otzad sa mesish togava.
<font color="red">Malone Edit: Shakedown приеми го като забележка!!! При следващ пост с подобно съдържание, регистрацията ти ще бъде блокирана за неопределено време.</font id="red">
Shakedown, обикновено не си правя труда да отговарям на нападки от подобер род, но за теб ще направя изключение.
Пиша го веднъж и повече няма да чета тази тема. Така че, ако искаш вземи си поука, ако искаш недей.
Виждам, че си младо и навярно възпитано момче. Забелязвам, че ти прави удоволствие да се изразяваш свободно, за което си си в правото. Откровено казано много ме разсмиват (в добрия смисъл на думата) цветущите ти фрази, забавлявала съм се много, но има едно голямо НО:
Човек както свикне да говори респективно пише, така и си продължава за напред. Не съм човекът, който ще ти дава съвети, но имам желание да помогна. До колко ти ще ползваш съвета ми, както казах е твое лично решение.
Убедена съм, че можеш да се изразяваш красноречиво и забавно и без да използваш думите, който прочетох по горе. Просто трябва мъничко да се постараеш и сам ще се убедиш, че ще се сдобиеш освен с полулярност (което може би желаеш), а и ще си създадеш едно добро реноме във форума.
Имай предвид, че хората те възприемат сериозно, когато и ти се отнасяш сериозно с тях. Ако имаш желанието и нервите да постигнеш и направиш нещо за себе си, не говоря само за тук, а и въобще в живота - просто мъничко се постарай. Доизписвай си фразите, търси им по интересното произношение, не се задоволявай просто със едната "суха" дума. Бъргарския език е толкова красноречив, че е грехота да се лишаваш от приказния му изказ.
Всичко добро.
Ако имаш нещо по темата да ми кажеш...моля - на мейла.
Profita, не е лошо, че си отговорила на Shakedown, но си мисля, че съветите ти няма да намерят почва.
Има една китайска поговорка.
"Няма полза от свещника в ръцете на слепеца."
Две страници "писане", от които 80% общи приказки и съвети по етика и правопис.
Очевидно е, че Shakedown няма особен интерес от решението на проблема му.
Нищо лично, но знам какво се случва след постове от типа на последните три.