Проблеми при копиране под DOS тоест много се бави
Abe gospoda vmesto da choplite problema s dobria star dos i da opluvate smartdrv shto ne poglednete neshtata ot hardwarenata im strana AMD a sushto i VIA s novoto si pokolenie procesori Duron i Tbird prosto sa prenebregnali DOS kato operacionna systema poradi facta che sredno na chovek mu se nalaga nai mnogo vednuj mesechno da vliza pod dos a na niakoi hora vuobshte ne im se nalaga. prosto kakvoto i da pravite pod dos ne moje da se postigne skorostta na kopirane koiato ima po windows poneje novite procesori sa s po malko cache i prosto neshtata se praviat na mnogo poveche cikli!
Edin klamat na 400 kopira pod dos 10 puti po burzo ot edin duron 800 !
kolkoto do smartdrv parametura /x e tochno za predpazvane ot spiraneto na toka a bez smartdrv edna instalacia na windows NT produljava 3h a s nego polovin chas!!!
za dos navigatora ste kaja che beshe mnogo udoben shtell pod dos no veche prosto ne si zaslujava da se polzva!!
FearMe: Това беше преди много време, и е трудно да се разбере какво е било точно. Но си прав - Direct Disk Access 100% е бил изключен.
Бе,то стана еба ти джангъра за пустото копиранe..той noises за толко време можеше да сложи един win9х (40мин), да копира и да го изтрие lolololol
...Майтапа настрана, наистина, noises, за какво ти е притрябвало под ДОС?...Обеща да разкажеш...
Мене пак ме интересува 6те мога ли да трия по барзо под DOS ако smartdrive е включен.???
да, lightmaster. впечатлението ти ще е за почти мигновено изтриване. разбира се, фактическото изтриване ще се извърши в background по-късно, но ще разполагаш със свободното място ( разбира се, ако паралелно започнеш копиране няма да ти е на разположение на секундата, а ще се наложи да изчакаш до реалното изтриване ). но както и да е - по принцип отговорът на въпроса ти е "да".
малее защо не сте повдигнали вапроса по рано колко нерви само щяхте да ми спестите!!! :D
Обещах да разкажа и почвам......
Вас ви интересува за кво ми е притриабвал смотания дос ......Първо подготвям партишън c:\ около 2,5-3 гигабаита
после инсталирам windows едикакъв си дори ntfs и като го конфигорирам целия със всякви програми и стане да речем win98se (900mb) се пуска norton ghost ver.6 ili 7
и се прави имидж на дял c: като се издуха старото се копира имиджа от d:\ на c:\ ако това става от друг харддиск трае 1 минута а под дос е 6-9пъти по бавно .
a:\c:enter
c:\format c:
cd d:\ghost.exe
i taka natatyk dokato harduera e syshtiq i iskate da chowyrkate wina
mail:mfg@abv.bg