Искам да поделя принтер и папка за ползване в локална мрежа с парола. Това нещо трябва да стане на комп с Windows XP. Това нещо го има в 98-цата и би трябвало да става и в Windows XP.
Помогнете ми.
Искам да поделя принтер и папка за ползване в локална мрежа с парола. Това нещо трябва да стане на комп с Windows XP. Това нещо го има в 98-цата и би трябвало да става и в Windows XP.
Помогнете ми.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Няма принципна разлика между 98 и XP
<div align="right">оргинално мнение на Guest</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По принцип е вярно, но не мога да го направя. Става без парола или с разрешение за даден потребител, а аз искам поделяне с парола.
На компютъра, който е "собственик" на принтера, направи юзър "print" да кажем и парола каквато си избереш. С права да печата или каквито искаш.
Инсталираш на другия компютър принтера, като му указваш, че принтера е "мрежов", а не локален. С това приключваш.
В случаите, когато някой иска да печата на принтера, намира "собственика" в мрежата, кликва върху него, login: print, password и печата.