-
Mnoo golqm problem
4udeh se kyde to4no da pusna tazi tema i izbrah tuk za nai podhodqshto
ta imam slednia problem
kakto si sedq i pc-to mi se restartira samo... nosih go v firma da go gledat. - nishto. smenih si izcqlo dynoto procesora ramta, no nishto
ta v momenta konfiguraciqta mi e Abit NF7-S, T-bred 2200+,GB R900, 256ddr, i edin tv tuner (mislq 4e e ot nego) - Genius Video Wonder Pro II v2.
na WinXP SP1 sym
kato vidq v Event Viewer mi pishe slednata greshka.
The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x10000050 (0x99baba8c, 0x00000000, 0x804ed111, 0x00000000). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini110803-01.dmp.
proverqvam kakvo e zapisano v file-a i nishto. - vsi4ko e kodirano
ade ako nqkoi znae ili se doseshta kakvo to4no stava da mi pishe
-
Mnoo golqm problem
Ами преди няколко месеца един червей обиколи за една нощ (ден) света и вършеше точно същото. Все още върлува... Ако погледнеш тази категория Windows има няколко човека с този проблем. MS имат кръпка за тази работа... Вируса действа само върху WinXP.
-
Mnoo golqm problem
Вируса действа не само върху XP Борис ...
Действа върху всички NT базирани.
Не хваща 95, 98, МЕ.
И не съм сигурен, че при това съобщение става дума за вирус ...
-
Mnoo golqm problem
na kakvo si go instaliral - FAT32 ili NTSF?
-
Mnoo golqm problem
ne e virus
abe az si imam vsi4ki krypki koito mi trqbwat i NAV2002 update-nata
instaliran e na FAt32
-
Mnoo golqm problem
Имал съм такъв проблем между 1 дърто пиксел вю и cpucool.Не помня с к'во дъно бях тогава но като ги пусна заедно се рестартира РСто.
И аз съм на мнение че може да е от тунера,ма може да е от още много неща...
Що не го махнеш за ден два(ма и деинсталирай драйверите) и ще разбереш.
-
Mnoo golqm problem
Verno e mnooooooooooo golqm problem bez XXL :))))))
-
Mnoo golqm problem
Моя компютър тези дни ги правеше същите магарии от един вирус: W32 Welchia worm. Рестартираше се когато си поиска. Ето с това го махнах:
http://www.symantec.com/avcenter/FixWelch.exe
Пусни го за всеки случай да си чисти, нищо, че си мислиш, че не е вирус. Само не забравяй да изключиш ако имаш кабел за LAN също да изключиш system restore.
-
Mnoo golqm problem
1. to tez gi ima kyn NAV ako q update do krai
2. puskal sym gi i nishto ne namira ( te sa 2 file-a za, shtoto tozi worm ima 2 razprostaneni varianta) Imam gi i 2-ta ama nishto ne namira...
-
Mnoo golqm problem
Аз имам някакъв подобен проблем ! и на мене ми се рестартира когато си поиска. най 4есто го прави когато пускам някоя игра [:(!]
стана така когато си преисналирах windows-a за пурви път(демек около година ве4е) !
ако някои може да помогне да драсне някои друг ред ако не го мурзи плийс. и да ото4ни от какво може да става така
10х предварително !
-
Mnoo golqm problem
Brat4eda имам подобен проблем с тунера си. Само че при мене се рестарираше само при пусната програма на тунера и то в режим capture. И не е да кажеш се претоварва нещо за тва да ресетва, ами когато му кефне. Неска записах един филм 2 часа безпроблемно, пук утре на 10-тата минута ресетне. Така и не успях да разбера как да го опрая. Накрая сложих тунера на друго PC и сега пей[:)][:)][:)]
-
Mnoo golqm problem
за кув тънер става въпрос ? ( TV-FM ) ли ?
за6тото и аз имам на видеото TV i FM ! и фм-а го ползвам не прекъснато е без като играя огри де !
конфигурацията ми е :
ATX Middle Black
FDD 1.44" Samsung
Titan D5TB BB
RW-CD 32x10x +12x DVD Samsung
Axle GF4 MX-440 64MB/TV/DDR
PixelView TV/FM TUNER+RC
Repotec 10/100 PCI
P IV 1.7 Ghz s.478
Gigabyte 8IE533 i845 DDR SB
Seagate 60GB/7200 Bar. IV
DDR 256MB PC2100
-
Mnoo golqm problem
А пробва ли с изключването на автоматичния рестарт?
-
Mnoo golqm problem
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А пробва ли с изключването на автоматичния рестарт?
<div align="right">оргинално мнение на MANIAK</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
каде се намира тва автомату4но рестартиране ? и как да го махна ??[?][V]
-
Mnoo golqm problem
Properties на My Computer, избираш Advanced в групата Startup and Recovery натискаш Settings и махаш отметката пред [ ] Automaticaly Reset